• Putrajaya, Malaysia
  • September 29, 2022

Nak jadi ahli Shaklee, tak Kira sebab nak dapatkan harga produk yang super untung atau nak jana pendapat dengan bisnes Shaklee? Sekarang ni, mudah yang amat.

Boleh daftar ahli Shaklee sendiri tau. Semudah klik jer pada pautan https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1001144. Nanti isikan semua maklumat yang diperlukan dengan lengkap, kemudian tekan butang send. Kalau dah daftar, boleh call/mesej/WhatsApp KIM untuk semakan dan pengesahan.

Untung jadi ahli Shaklee ni tau. Kalau jadi ahli sebab nak makan atau guna produk, boleh dapat harga alooyang semestinya lagi special lah. Malah, kalau layak, dapat pula cash bonus dengan point bulanan.

Lepas tu, layak beli produk dengan offer bulanan yang berbeza lagi. Contohnya macam ni:

Kalau daftar ahli Shaklee sebab nak jana pendapatan dan nak bina empayar bisnes, memang korang dah buat pilihan yang tepat dan bijak. Compensation Plan atau Pelan Bayaran Bonus Shaklee ni memang best sangat tau.

Bonus Shaklee terbahagi kepada tiga kategori iaitu 3C. 3C ni ialah Cash, Car dan Convention.

Cash ni dalam ni termasuk bonus yang diperolehi berdasarkan point jualan terkumpul, lepas tu kira lagi untung runcit dan kalau leader yang layak, boleh lagi dapat leadership bonus. Semua ni dalam bentuk cash.

Car bonus pula diberikan kepada leader yang layak dalam bentuk cash. Terpulang lah kita nak buat apa dengan bonus kereta ni.

Conversation ni kiranya pergi melancong lah. Ada yang regional dan ada yang international. Yang pasti, layanan adalah 6 star dan siap dapat duit poket lagi. Memang berbaloi-baloi untuk fight for it!

Kalau nak daftar, yuran keahlian adalah RM 75 termasuk postage. Tapi, boleh dapat free membership dengan pembelian produk sebanyak 200 uv. Yang ni memang confirm dapat cash bonus dan free shipping. Berbaloi-baloi kan? ??

Ingat tau, nak daftar sendiri, klik jer pautan https://www.shaklee.com.my/joinnow?sid=1001144 ni atau kalau nak KIM daftarkan, pun boleh. Wasap jer KIM tau.

Naimah Wahab SID: 1001144. HP:019-9377380

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.