• Putrajaya, Malaysia
  • December 5, 2023

Vertigo ni ada yang tahap biasa dan ada yang tahap lebih serius. Ia boleh datang dan pergi.

Sekiranya tahap serangan adalah kecil, ada kalanya pengidap tidak diberikan sebarang rawatan. Melainkan rawatan untuk mengurangkan simptom seperti ubat pening dan loya.

Andaikata Vertigo yang dihidapi disebabkan oleh jangkitan, doktor mungkin akan memberikan antibiotik atau steroid untuk mengurangkan keradangan.

Sekiranya perlu, doktor mungkin akan melakukan pembedahan.

Bedah telinga? Eeiiii, lagilah seram.

Tempat sensitif tu kan. Bimbang juga kalau ada kesan sampingan ke apa pula nanti kan.

Serangan Vertigo ni pun boleh berlaku pada bila-bila masa dan boleh berpunca dari pelbagai sebab.

Salah satu daripadanya adalah resdung.
Jangan sesekali main-main dengan resdung, silap haribulan, boleh jadi pekak tau.

Haaa….mesti tak percaya kan? Silalah percaya, hokay.

Siapa boleh menduga kan, akibat masalah resdung yang teruk, suami Puan Nurhalimatul Nazura atau lebih dikenali sebagai Zura Betty telah mendapat serangan Vertigo yang nyaris menjadikan suami beliau pekak.

Kus semangat.

Kalau beliau lambat bertindak, berkemungkinan hilanglah salah satu daripada nikmat terbesar kat dunia ni, iaitu pendengaran.

Jom ikuti perkongsian beliau.

 

cara rawat vertigo

Sebelum kenal Shaklee, Encik suami pernah diserang VERTIGO. Berpunca daripada RESDUNG TERUK sehingga merosakkan SARAF PENDENGARAN. Nyaris pekak hokey.

Time tu sebulan lebih tak boleh bangun, terbaring je kat rumah. Lepas dapatan rawatan doktor agak lama juga nak discover.

Nak dijadikan cerita, hujung tahun lepas dia diserang sekali lagi. Oh No, time tu dah cuak, sebab Doc cakap kalau kena lagi anytime boleh jejaskan pendengaran atau dengan kata halus PEKAK.

Time tu dah jatuh cinta dengan Shaklee. Saya paksa dia KONSISTEN ambil Vivix 1 sudu pagi, 1 sudu malam. Alhamdulillah dengan izinAllah dia sembuh sepenuhnya tak sampai seminggu. Syukur sangat-sangat. So bagi mereka yang ada masalah resdung, jangan ambil mudah.

 

cara rawat vertigo

 

cara rawat vertigo

 

cara rawat vertigo

 

cara rawat vertigo

Untuk mengatasi masalah Vertigo ini, saya syorkan untuk anda mencuba terus 2 botol Vivix. Dengan 2 botol Vivix ni, pengambilannya adalah lebih memberi kesan.

Hubungi saya untuk mendapatkan cara pengambilan Vivix terbaik.

Boleh hubungi saya kalau nak lebih untung dengan whatapps di 019-9377380 atau boleh order sendiri twinpak Vivix dengan klik pada pautan:-

Order 2 Botol Vivix

 

Semoga asbab berikhtiar dengan Vivix, Allah izinkan kesembuhan daripada masalah Vertigo yang boleh mendatangkan risiko pekak serta menjadikan kehidupan seharian menjadi huru hara. ūüôā

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge