• Putrajaya, Malaysia
  • September 29, 2022
giveaway

Keputusan Pemenang Myliferia March Giveaway Bonanza!

Alhamdulillah sudah tamat pun tempoh Myliferia March Giveaway Bonanza yang telah berlangsung selama lebih 1 bulan 2 hari. Sekarang ni dah tiba masanya nak umumkan pemenang lah pulak. Tahniah lah buat …

Santai blogger

Hadiah Istimewa Top Commentator Blog JM

Haritu JM hubungi saya untuk dapatkan alamat rumah. Kata beliau ada something nak bagi. Wahhh, apakah itu? Suspen jer. Mesti ramai yang dah kenal dengan blogger JM a.k.a Jari Manis, kan? …

iPhone 6 yang canggih dan menarik

Cara Mudah Menang iPhone 6

iPhone 6? Siapa tak mahu kalau ada orang sudi offer nak kasi sebagai hadiah kan? Lepas tu cara nak dapatkannya pun sangat mudah. Memang mudah. Nak tahu macam mana nak menang …

iPhone 5s Gajet Daripada Apple Yang Canggih

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Bersua kita kembali. Semoga kalian semua berada di dalam keadaan sihat sejahtera dan dirahmati-Nya sentiasa.   Contest iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger Blog Denaihati …

Apakah Definisi Kejayaan Menurut Saya| Hari #29; Cabaran 30 Hari Entry

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Kejayaan secara amnya dikatakan apabila kita telah mencapai sesuatu target atau aim yang telah dibuat. Namun cukupkah sekadar itu sahaja?       Rata-rata di …

Hadiah Terbaik Yang Saya Ingin Beri Kepada Anak-anak/Anak Saudara Saya| Hari #28; Cabaran 30 Hari Entry

Asslamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Anak-anak syurga adalah anugerah yang tidak ternilai kurniaan Allah kepada setiap hamba-Nya yang telah mendirikan mahligai rumahtangga. Anak juga dikatakan menjadi lambang cinta dan pengukuh …

hadiah terbaik buat suami tercinta

Hadiah Terbaik Untuk Suami Saya | Hari #27; Cabaran 30 Hari Entry

Asslamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Apa lagi yang terbaik untuk seorang suami melainkan mendapat isteri yang solehah, kan? Secara umumnya, setiap wanita pasti ingin menjadi yang terbaik untuk pasangannya.   …

Blogger Famous

Kenapa Denaihati???

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Tajuk kali ni agak panas sikit. Tapi tak tahulah kalau dia jadi panas banyak?   Ape kes pulak tetiba keluar nama Denaihati ni? Nak cari …

Kota Makkah

Hadiah Terbaik Untuk Ibu dan Bapa Saya | Hari #26; Cabaran 30 Hari Entry

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Menyentuh soal ibu dan bapa ni, mesti hati saya ada terbit rasa sayu terkenangkan arwah ayah. Sebenarnya lebih kepada rasa rindu. Kalau dibandingkan dengan jasa …

Obesession Saya | Hari #25; Cabaran 30 Hari Entry

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Apa khabar semua? Rindu pula saya dengan blog dan semua tetamu kehormat saya kat sini.  Sebenarnya beberapa hari lepas, saya balik kampung, dengan blog pun …