• Putrajaya, Malaysia
  • June 18, 2024

Nak daftar ahli Shaklee sekarang ni, mudah sangat, boleh daftar sendiri jer. Nak renewal membership atau keahlian Shaklee pun sangat mudah sekarang ni. Zaman dunia di hujung jarilah katakan. Kalau ingat user ID dan password, boleh terus login sendiri. kalau tak ingat, boleh mintakan kat orang yang daftar keahlian kita dahulu.

Ahli yang berdaftar dengan Shaklee perlu memperbaharui atau renew keahlian Shaklee masing-masing kerana pihak Shaklee ingin memastikan data ahli yang ada adalah betul-betul aktif. Sekiranya database ahli tidak dikemaskini, akan berlaku lambakan data yang tidak diperlukan dan tidak patut di dalam sistem.

Sekarang ni mudah sangat nak ingat bila sepatutnya kita renew membership Shaklee. Sebabnya Shaklee menggunakan tarikh lahir kita untuk mengaktifkan kembali keahlian Shaklee kita. 

 

This image has an empty alt attribute; its file name is renewal-mudah-engan-shaklee-4-600x363.webp

 

Terdapat 2 cara mudah untuk renewal keahlian Shaklee iaitu:

  1. Buat pembayaran renewal membership sebanyak RM35 sahaja. Boleh pergi ke kaunter HQ atau branch, boleh buat secara online atau mintakan upline yang tolong renew kan. 
  2. Dapatkan renewal keahlian secara automatik apabila membeli mana-mana produk Shaklee. Apabila buat pembelian walaupun 1 produk sahaja dalam tempoh 3 bulan sebelum dan 3 bulan selepas tarikh lahir kita, automatik keahlian Shaklee kita akan diperbaharui. 

 

This image has an empty alt attribute; its file name is renewal-mudah-engan-shaklee-4-1-600x343.png

 

Kenapa Nak Kekal Sebagai Ahli Shaklee? 

Untung tau kalau jadi ahli Shaklee ni. Bila join ahli, walaupun belian hanya untuk kegunaan sendiri, kalau layak, berpeluang dapat cash rebate. Cash rebate ni akan dikreditkan terus ke dalam akaun kita pada tengah bulan berikutnya. Downline KIM yang borong produk Shaklee untuk dia sekeluarga pun pernah menikmati cash rebate dalam RM267.75 tau. Dengan jumlah yang beliau dapat ni, boleh buat belian produk Shaklee lagi. Ibarat dapat makan vitamin atau guna produk secara percuma lah. 

 

 

This image has an empty alt attribute; its file name is renewal-mudah-engan-shaklee-2-1-600x375.png

 

Kalau ada di antara kalian yang belum renew membership Shaklee, cepat-cepat renew ya. Shaklee ni tiap bulan ada buat promosi berlainan. Setakat ni pada KIM, semua promosi yang ditawarkan tu best belaka. 

Contohnya bulan ni, dengan hanya RM99, dapat beli 1 botol Vitamin C dan 1 tong ESP atau 2 botol Vitamin Catau 2 tong ESP.  Nak beli 2 Set Rahmah, diskaun lagi RM 10 dan dapat free shipping. 1 tong ESP pun dah berharga RM139 untuk harga ahli, Vitamin C harga ahli pula RM92 sebotol. Memang sangat untung dan berbaloi-baloi dengan promosi ni. 

Kalau nak grab promosi yang tinggal tak sampai pun 5 hari jer lagi ni, cepat-cepat roger KIM tau. Nak join ahli pun boleh. Tak kiralah nak minta KIM tolong daftarkan atau nak daftar sendiri. 

 

 

Sharing Is Caring,

Naimah Wahab (KIM) – SID: 1001144

019-9377380

https://bit.ly/TanyaKIM

#KIMLegacy #KIMThrive #iReachX5 #peluangjanapendapatan #peluangbisnes #NextLevelBlogging #projekmegablog #shakleethrive23 #shakleethriumph23 #pengedarshakleejenderam #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #pengedarshakleeselangor #pengedarshakleeseluruhmalaysia #shakleereadystock #tipssihat #tipskurus #tipskurussihat #vitaminsemulajadi #kesihatanmenyeluruh

Website – www.myliferia.my
YouTube – https://youtube.com/@myliferia2394
Page – https://bit.ly/40EWHlf
TT – tiktok.com/@naimahwahab
IG – https://www.instagram.com/naimahwahab/
Tweeter – https://bit.ly/3Yx3fR9

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

0 thoughts on “Renewal Mudah Dengan Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge