• Putrajaya, Malaysia
  • May 25, 2024

Impak Kata-kata Motivasi Yakin Diri

Keyakinan diri ni sangat memberi impak dalam kehidupan dan tindakan kita seharian. Keyakinan adalah kepercayaan yang tidak berbelah bagi. Kayakinan diri pula adalah kepercayaan yang diri kita boleh mengendalikan kehidupan kita …

Renewal Mudah Dengan Shaklee

Nak daftar ahli Shaklee sekarang ni, mudah sangat, boleh daftar sendiri jer. Nak renewal membership atau keahlian Shaklee pun sangat mudah sekarang ni. Zaman dunia di hujung jarilah katakan. Kalau ingat …

Disebabkan Cash Rebate Dapat Vitamin Percuma

Alah membeli menang memakai. Itulah pepatah Melayu yang sangat sesuai dikaitkan dengan rangkaian produk Shaklee. Kita semua tahu yang Shaklee membangunkan supplements semulajadi terbaik. Semua pengguna produk Shaklee berpeluang menikmati cash …

Kurus Cepat Dengan Set Hello New You

Dua minggu Syawal dah berlalu. Sepanjang Syawal ni, mesti dah banyak jemputan hari raya open house yang kita pergi kan? Banyak pergi jemputan raya maknanya banyaklah makan-makan. Bila serba sikit nak …

Idea Minuman Hari Raya Open House Musim Panas

Balik raya ke Kemaman Terengganu haritu, terkejut KIM dengan cuaca yang sungguh panas. Boleh kira berapa kali hujan turun. Kalau turun pun, sekejap sangat. Ibarat angin lalu jer, gitu. Kalau basuh …

Ceria Hari Raya Dengan Shaklee

Selamat Hari Raya Aidilfitri semua. Apa tema raya kalian tahun ni? KIM sekeluarga mix raya tahun ni, Lari daripada tema raya sedondon. Warna baju raya ikut warna pilihan masing-masing. Bila hari …