• Putrajaya, Malaysia
  • June 18, 2024

Kalau dapat offer untuk pergi bercoti yang ditaja sepenuhnya, pastu siap dapat pocket money, pastu trip tu pulak bukan calang-calang, 6 star punya trip, pastu bawak body je, macam tuan puteri/putera, agak-agak nak tolak tak?

Tak payah agak lah kot, kompem terus menyambar, kan kan?

Kalini para leader Shakl€€ telah ditaja bercuti ke The Westin Langkawi Resort & Spa.

Banyak sangat aktiviti best yang disediakan. Naik cable car, naik sky bride, makan kat restoran Nagoya yang kalau lunch sajer, harga dia anggaran dalam RM 700 semeja gitu. Makanan tu memang sedap lah kan.

Lepastu, punyalah best, nak pergi Langkawi dari KL pun naik flight tau.

Tak sempat nak betulkan urat belakang dalam flight, dah sampai dengan sambutan kompang macam menyambut pasangan pengantin baru.

 

 

Feel dia ala-ala honeymoon romantika de amor lah pulak, hoho.

Sambung lagi ke”best”an nyer tu, dapat pulak bilik tidur serba mewah. Siap merasa tidur atas tilam rege RM 13 K, tambah 3 bijik 0 kat belakang yo!

 

 

 

Tilam VONO tu pun dah tak cakap nak sedap dah, tidur atas tilam RM 13000, mau tak bangun 3 hari 3 malam….hahahaha

Pastu, ada lagi aktiviti lain macam naik bot, tengok beluncas, tengok dan sentuh ikan pari, tengok ikan buntal membuntalkan dirinya sendiri dan banyak lagilah.

 

 

 

 

 

 

Semuanya secara live. Dapat feel sendiri pengalaman yang konfem tak semua orang boleh rasa secara ekslusif.

Syok abis!

Ada sapa nak join ka? Meh whatapps 019-9377380 meh 🙂

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge