• Putrajaya, Malaysia
  • July 15, 2024

Percutian Percuma Bertaraf 6 Bintang Ditaja Sepenuhnya

Kalau dapat offer untuk pergi bercoti yang ditaja sepenuhnya, pastu siap dapat pocket money, pastu trip tu pulak bukan calang-calang, 6 star punya trip, pastu bawak body je, macam tuan puteri/putera, …

Kit Keahlian Shaklee

Perbezaan Shaklee Rahsia Magnet Pilihan

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Kali ini saya nak bercerita tentang perbezaan yang dibawa oleh Shaklee dengan produk yang lain. Saya tak maksudkan yang produk lain tidak bagus tau. Saya …

Cerita Kisah Saya Menjadi Ahli Shaklee

Saya ni sebagaimana yang pernah saya maklumkan dalam entri dulu tu, Mengapa Shaklee Menjadi Pilihan Hatiku, memang dah kenal lama dengan nama Shaklee ni, tapi bagai di angin lalu jer gitu…hehehe …

webinar the best

Mudahnya Bisnes Dengan Webinar Dan Webforum

Webinar dan webforum ni adalah lebih kurang sebagai forum dan seminar secara online. Baru-baru ni sahaja, 3 hari berturut-turut kami ada webinar dan webforum. Ahli panelnya pun bukan sebarangan orang, ada …

Shaklee Hanya Di Hujung Jari

Percaya tak kalau saya kata rata-rata yang terlibat dengan Shaklee ni join mesyuarat dan kelas online jer? Salah seorang daripadanya, sayalah…hehehe   Nak daftar pengedar atau ahli untuk makan sendiri, online …

Mengapa Shaklee Menjadi Pilihan Hatiku?

Ya, mesti ramai orang kat luar sana ingin tahu kenapa Shaklee ni menjadi pilihan hati saya kan? Di saat pengedar (distributor) Shaklee tumbuh bagaikan cendawan di serata pelusuk negara, saya tetap …