• Putrajaya, Malaysia
  • June 4, 2023

Wanita mana yang tak mahu kurus lepas bersalin kan? Masa mengandung dulu memang confirm berat badan akan naik, tapi lepas berpantang belum tentu boleh turun. Bagai dipam-pam lagi tu adalah, ye tak?

Tapi siapa kata tak boleh? Puan Salwa Salleh comel ni sampai 20 KG berat dia turut lepas bersalin.

 

 

Hehehe, kalau camni, jom para ibu kita pakat pregnant beramai-ramai tahun ni. Mana tahu boleh jadi selim melim balik macam Puan Salwa Salleh ni.

Hahaha…bagus tak punya cadangan? Takdelah saya gurau jer :p

Tapi serius best sebab 20 KG tu adalah nombor yang sangat besar.

Takdelah lepas ni trauma nak pakai balik pakaian sebelum hamil. Kalau tak jeans dulu pun dah tak muat nak sarung.

Skinny jeans tu toksah beranganlah nak pakai. Sarung sebelah kaki pun tak lepas. Butang jeans tu kalau paksa gak nak tutup, memang ada harapan besar nak tertanggal.

Tu baru cerita pasal jeans, baju kurung, t-shirt dan tudung pun terpaksa bertukar saiz. Kalau tak, pembalut nangka lagi nampak longgar! Oppppsss!!!

Pada entri yang lalu saya pernah menyatakan bahawa berpantang adalah proses untuk seseorang wanita tu jadi makin cantik, asalkan dijaga dengan baik.

Jadi, para ibu yang bakal melahirkan penyambung generasi, bolehlah try kaedah untuk kurus lepas bersalin macam dalam video kat atas ni.

Kepada yang tak beranak, tak perlu risau. Boleh jer ikut tips dan amalan untuk kurus Puan Salwa.

Dapat bonus kulit makin cantik dan badan makin sihat bertenaga lagi.

 

Nak Tahu Sharing Lain Tentang Keberkesanan Shaklee Terhadap Tahap Kesihatan?

Video Testimoni Wajib Tengok, Luahan Daripada Hati Yang Paling Dalam. Semuanya ringkas, padat dan menarik ūüôā

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

4 thoughts on “Kurus Lepas Bersalin Sampai Turun 20 KG,WOW!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge