• Putrajaya, Malaysia
  • September 29, 2022
cara berimpian besar

Dulu KIM jenis follow the flow. Ikut jer apa yang nak berlaku setiap hari.

Zaman bujang time kerja, bangun tidur, pergi kerja, balik. Weekend kalau ada program pejabat, pergi pejabat, kalau tak, stay kat rumah.

Masa tu tak reti nak berimpian besar, nak buat target hidup secara lebih details dan apa perkara besar lagi mustahil yang nak dicapai dalam hidup.

Mustahil kat sini pada fikiran tapi tak mustahil dengan izin Allah.

 

cara berimpian besar

Melalui bisnes Shaklee, apabila KIM dikelilingi oleh orang-orang yang dah berjaya dengan kisah kejayaan yang luar biasa, KIM mula terbuka mata.

Kita buat kerja kita, serahkan pada Allah yang seterusnya.

Walaupun buat bisnes, keluarga adalah keutamaan KIM.

Melalui bisnes ni juga KIM belajar tentang proriti dalam hidup.

Dah buat bisnes untuk keluarga, khasnya anak-anak, jadi sudah tentulah kutamaan pada mereka.

Semoga legasi yang KIM bina ni dapat diwarisi oleh anak-anak KIM nanti.

“Don’t afraid to have a big dream, just go for it!”

Naimah Wahab
019-937 7380

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge