• Putrajaya, Malaysia
  • July 15, 2024

Percutian Shaklee Yang Mewah Tapi Percuma

Pergi bercuti sambil bersenang-lenang memang menjadi impian semua orang. Ada yang bercuti sambil bekerja, ada pula yang bercuti kerana ada urusan yang perlu diselesaikan dekat destinasi tersebut. Tapi kalau bercuti sambil …

Resipi Aiskrim Viral Sihat Tahun Baru

Assalamualaikum, hi, apa khabar semua pengunjung myliferia.my. KIM nak ambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Tahun Baru 2019! Maaf lama menyepi. Sebagai hadiah istimewa buat semua pengunjung yang sudi menjengah ke sini, …

tips murah rezeki

Bagaimana Nak Yakin Dengan Rezeki

Rezeki tidak akan pernah salah alamat. Biasa kan dengar ayat macam ni tentang rezeki, kan? Kalau bukan rezeki kita, makanan dalam mulut pun boleh terjatuh ke tanah. Bila dimakan oleh ayam, …

petua kecemerlangan

Tips Jadi Orang Berjaya Yang Sentiasa Cemerlang

Tak sangka ye si Jai tu, dari minat menjahit dah jadi tukang jahit tersohor sekarang. Si Anie yang suka buat makan-makan dulu tu, sekarang dah buka catering. Maju dah nampak bisnes …

tips urus masa seorang usahawan

Tips Uruskan Masa Agar Tugas Harian Lebih Teratur

Nak jadi usahawan, semua orang boleh jadi, tapi nak jadi usahawan yang cemerlang tu tidak kurang hebatlah juga cabarannya. Dari seseorang yang belum pernah buat bisnes, kemudian terjun ke dunia bisnes, …

target 2018

Perancangan Bisnes KIM Tahun 2018

Tahun ni KIM bercadang nak banyakkan tutorial berkaitan blog. Since abam Mark ni kejap-kejap asyik nak ubah algorithm kat Facebook ni, kacau-bilau bila orang gunakan Facebook untuk bisnes, ye tak? Blog …

kebaikan bisnes

Kerana Bisnes, Banyak Perkara Boleh Dicapai

Seronok kan, asbab berbisnes kita dapat bahagiakan insan tersayang khasnya ibu bapa, anak-anak, pasangan dan keluarga tercinta.   Asbab berbisnes, boleh bagi kehidupan yang lebih baik pada anak-anak. Asbab berbisnes, boleh …

cara daftar ahli shaklee

Bagaimana Bisnes Boleh Mengubah Kehidupan Seseorang

Shaklee is not about natural suplemen only but it is about life style. Ambik ha, pagi-pagi lagi KIM dah speaking omputeh, hijau mata biruku??? Sebenarnya bukan apa, KIM rasa saja kongsikan …

inspirasi dalam hidup

Role Model Dalam Kehidupan Seharian

Kagum pulak KIM bila tengok beliau ni, kalau bercakap dengan orang lain, mesti banyak topik yang beliau tahu walaupun serba sedikit. Bila perhatikan, memang beliau ni jenis orang yang suka membaca. …