• Putrajaya, Malaysia
  • May 19, 2024

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂

 

Penafian Di www.myliferia.my

 

 

Disclaimer

 

 

Laman web ini berkisar tentang produk kesihatan, penjagaan diri dan juga seluruh isi rumah. Apa yang perlu anda tahu bahawa saya bukanlah seorang doktor, pakar perubatan ataupun pakar pemakanan dan laman web ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah dari mana-mana negara sekalipun. Justeru itu, sebarang produk yang berada di dalam laman web ini tidak boleh diguna pakai dalam mengdiagnosis, mencegah, merawat mahupun menyembuh sebarang penyakit.

 

Selain daripada itu, maklumat daripada laman web ini juga tidak boleh dijadikan sebagai preskripsi, tidak digunakan untuk menggantikan rawatan perubatan atau konsultasi dan juga pakar perubatan. Justeru itu, sekiranya anda mensyaki bahawa diri anda mengalami sebarang masalah kesihatan atau mengidap sebarang penyakit, anda perlulah merujuk kepada doktor bagi melakukan diagnosis dan mendapatkan rawatan susulan.

 

Di samping itu juga, sebarang testimoni yang disertakan di dalam laman web ini bukanlah sesuatu saranan atau telah disahkan oleh pihak pembuatan produk ini. Tujuan utama testimoni tersebut dipaparkan adalah untuk perkongsian pengalaman dalam menggunakan produk ini atau boleh dijadikan sebagai maklumat umum, bukanlah sebagai sebuah nasihat perubatan.

 

Tiada claim, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Kisah yang dipaparkan juga bukanlah bertujuan untuk menggantikan sebarang diagnosis atau rawatan penyakit, kecederaan atau rawatan susulan dengan doktor, pakar perubatan atau pemakanan yang sedang diambil oleh anda. Maklumat di dalam laman web ini adalah sah dalam saranan pengambilan supplement bagi melengkapkan keperluan vitamin, mineral ataupun zat dalam keperluan tubuh badan anda serta penggunaan produk-produk kesihatan yang selamat.

 

Sekali lagi diingatkan, sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit, sila rujuk kepada doktor atau pakar kesihatan/pemakanan anda.

 

Sekiranya anda ingin melihat senarai produk Shaklee, sila klik Catalogue.

 

Untuk membuat sebarang tempahan, sila klik Order.

 

Terima kasih 🙂

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Shaklee ID: 1001144

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge