• Putrajaya, Malaysia
  • June 18, 2024

Pertama kali jumpa mak Shaklee saya, Khadeejah Hasmad atau lebih dikenali sebagai Deeja adalah sewaktu program Jom Hebat Kerteh.

 

Masa tu Deeja masih menetap di Kerteh. Kami pula kebetulan balik kampung.

Tak sangka juga rezeki nak berjumpa. Sebabnya suami balik kerja dah malam, dalam pukul 8 malam. Tunggu beliau beliau settlelan kerja sampai pukul 12 tengah malam. Dalam pukul 1 pagi bertolak balik kampung.

Keesokan tu join program Jom Hebat Kerteh.

Paling tak sangka bila 1st time juga jumpa neni Lyna Noh.

Seronok sangat. Banyak ilmu tentang bisnes serta amalan harian yang mereka kongsikan.

Selain daripada perjumpaan, bengkel atau kelas offline ni, saya banyak juga berhubung secara online dengan upline saya.

Beliau pun jenis mobile. Banyak bergerak ke merata tempat. Jadi lebih senang nak berhubung kalau secara online.

Biasanya saya akan contact beliau melalui whatapps atau pm kat Facebook.

Kami pun turut dimasukkan ke dalam whatapps serta secret Facebook group untuk coaching dan info sharing.

Projek untuk meningkatkan skill dan pengetahuan kami sentiasa diadakan.

Jadi, walaupun tak berjumpa selalu, ilmu tu masih dapat disampaikan pada bila-bila masa dan tak kira tempat.

Untung sangat saya berada bersama-sama upline saya yang tak lokek ilmu serta sentiasa bersedia nak membantu.

Kalau nak join group bisnes yang super duper best ni, boleh whatapps 019-9377380 tau ūüôā

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge