• Putrajaya, Malaysia
  • September 29, 2022

Anemia Semasa Mengandung; Pengenalan Ringkas

Ibu hamil selalunya mengalami anemia ringan. Itu adalah normal. Namun, sekiranya dibiarkan, ia boleh membawa kepada keadaan yang lebih serius. Jom tonton video ringkas tentang anemia ni. Rakan Hamil Ibu, Naimah …

tips urus masa seorang usahawan

Tips Uruskan Masa Agar Tugas Harian Lebih Teratur

Nak jadi usahawan, semua orang boleh jadi, tapi nak jadi usahawan yang cemerlang tu tidak kurang hebatlah juga cabarannya. Dari seseorang yang belum pernah buat bisnes, kemudian terjun ke dunia bisnes, …

target 2018

Perancangan Bisnes KIM Tahun 2018

Tahun ni KIM bercadang nak banyakkan tutorial berkaitan blog. Since abam Mark ni kejap-kejap asyik nak ubah algorithm kat Facebook ni, kacau-bilau bila orang gunakan Facebook untuk bisnes, ye tak? Blog …

kebaikan bisnes

Kerana Bisnes, Banyak Perkara Boleh Dicapai

Seronok kan, asbab berbisnes kita dapat bahagiakan insan tersayang khasnya ibu bapa, anak-anak, pasangan dan keluarga tercinta.   Asbab berbisnes, boleh bagi kehidupan yang lebih baik pada anak-anak. Asbab berbisnes, boleh …

cara daftar ahli shaklee

Bagaimana Bisnes Boleh Mengubah Kehidupan Seseorang

Shaklee is not about natural suplemen only but it is about life style. Ambik ha, pagi-pagi lagi KIM dah speaking omputeh, hijau mata biruku??? Sebenarnya bukan apa, KIM rasa saja kongsikan …

inspirasi dalam hidup

Role Model Dalam Kehidupan Seharian

Kagum pulak KIM bila tengok beliau ni, kalau bercakap dengan orang lain, mesti banyak topik yang beliau tahu walaupun serba sedikit. Bila perhatikan, memang beliau ni jenis orang yang suka membaca. …

cara kekal bermotivasi

Inspirasi KIM Dalam Dunia Bisnes

Ada seorang sahabat saya ni, sahabat lama, sejak dari kecil, sekolah sama dekat kampung dulu, malah kami pernah berjiran. Tahun lepas dia hubungi saya nak tahu berkenaan Vivix untuk kanser. Saya …

cara daftar ahli shaklee

Ibu Pejabat Shaklee Baru Yang Serba Elegen

Tahun lepas, HQ Shaklee telah berpindah daripada bangunan Pinnacle ke lokasi baru yang berdekatan iaitu Sunway GEO Tower. Tapi masa perasmian ni KIM tak dapat pergi. Tengok jerlah gambar dan video …

cara buat bisnes online

Macam Mana Buat Duit Dari Rumah Cara KIM?

Kalau ikutkan, sekarang ni macam-macam cara orang boleh buat duit. Buat duit cara yang sah lah. Tak kene tunggu makan gaji pun dah boleh jana pendapatan. Malah, ramai jer para usahawan …

tips atasi sakit gigi dengan pantas

Pengalaman Sakit Gigi Semasa Mengandung

Dulu masa raya haji, maybe sebab makan daging yang agak liat dan lekat celah gigi, terkenalah sakit gigi. Sakit gigi yang bukan main-main tapi yang amat sangat. Adoila, berdenyut-denyut.     …