• Putrajaya, Malaysia
  • September 29, 2022

Apakah VitaLea (Multivitamin & Multimineral)?

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Sebut sahaja multivitamin dan multimineral ni, mesti ramai dah tahu kan? Multi ni bermaksud pelbagai/banyak jenis. Jadi di dalam VitaLea ni mengandungi pelbagai jenis vitamin …

Testimoni produk Shaklee

Testimoni Bertenaga Ketika Berpuasa

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Pada entri lepas, saya ada maklumkan tentang Tips Kekal Cergas Bertenaga Sewaktu Berpuasa, tidak kira puasa sunat ataupun puasa Ramadhan. Entri kali ini saya nak …

ESP dan Performance Drink Sewaktu Puasa

Tips Kekal Cergas Bertenaga Sewaktu Berpuasa

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂     Bulan puasa ni walaupaun macam lambat lagi, lebih kurang dalam 3 bulan akan datang, tapi tak salah kan kita buat persediaan awal. Lagipun tips …

Blogger Famous

Kenapa Denaihati???

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Tajuk kali ni agak panas sikit. Tapi tak tahulah kalau dia jadi panas banyak?   Ape kes pulak tetiba keluar nama Denaihati ni? Nak cari …

Kota Makkah

Hadiah Terbaik Untuk Ibu dan Bapa Saya | Hari #26; Cabaran 30 Hari Entry

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Menyentuh soal ibu dan bapa ni, mesti hati saya ada terbit rasa sayu terkenangkan arwah ayah. Sebenarnya lebih kepada rasa rindu. Kalau dibandingkan dengan jasa …

Gastrik

Tips Kenali Gastrik dan Cara Menanganinya

Assalamualaikum dan salam sejahtera  🙂   Apakah Gastrik   Gastrik berlaku apabila mukosa atau lapisan perut mendapat keradangan, gatal-gatal atau terhakis. Banyak faktor yang mempengaruhi keadaan lapisan perut ini. Ia boleh …

Obesession Saya | Hari #25; Cabaran 30 Hari Entry

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Apa khabar semua? Rindu pula saya dengan blog dan semua tetamu kehormat saya kat sini.  Sebenarnya beberapa hari lepas, saya balik kampung, dengan blog pun …

Kit Keahlian Shaklee

Perbezaan Shaklee Rahsia Magnet Pilihan

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Kali ini saya nak bercerita tentang perbezaan yang dibawa oleh Shaklee dengan produk yang lain. Saya tak maksudkan yang produk lain tidak bagus tau. Saya …

simptom migrain

Punca Dan Cara Tangani Migrain

Kategori Migrain   Migrain dan sakit kepala adalah perkara yang sering dialami oleh orang dewasa. Secara umumnya sakit kepala terbahagi kepada 3 kategori utama iaitu:   #1: Sakit Kepala Akibat Tekanan …

hobby

Cara Terbaik Habiskan Masa Lapang | Hari #24; Cabaran 30 Hari Entry

Baru entri ke-24 kita. 😛 Entri kali ini adalah berkenaan Cara Terbaik Habiskan Masa Lapang. Selalunya masa lapang sering diisi dengan hobi atau perkara yang disukai., kan?     Masing-masing ada …