• Putrajaya, Malaysia
  • September 29, 2022
Testimoni produk Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂

 

Pada entri lepas, saya ada maklumkan tentang Tips Kekal Cergas Bertenaga Sewaktu Berpuasa, tidak kira puasa sunat ataupun puasa Ramadhan. Entri kali ini saya nak tampilkan testimoni tentang ESP, Performance Drink dan Alfafa yang sangat membantu mereka yang berpuasa.

Testimoni ESP, Performance Drink, Meal Shake, Alfafa

 

Walaupun testimoni ni kebanyakannya daripada ibu yang menyusu, namun bagi anda yang mungkin selalu letih lesu, perlu bekerja berat atau mudah lapar pun sesuai menggunakannya. Tidak kira sama ada kaum lelaki mahupun wanita.

 

Berikut adalah testimoni-testimoni tersebut:-

 

Untuk paparan lebih jelas, sila klik pada gambar testimoni tersebut.

 

Testimoni ESP

 

Testimoni ESP

 

Testimoni ESP-Performance Drink

 

Testimoni ESP-Performance Drink-Meal Shake

 

Testimoni ESP-Performance Drink-Alfafa

Best kan, bukan sahaja bertenaga, tapi dapat pelbagai kesan sampingan positif seperti kulit cantik, parut jerawat hilang, susu meriah dan macam-macam lagi.

 

Gabungan ESP dan Performance Drink akan memberi impak maksima untuk tenaga harian anda.

 

NOTA: Kalau anda ingin berjimat dengan ESP pada bulan Mac ini, jangan lupa hubungi saya. Dah boleh buat stok untuk Ramadhan nanti. Expired date produk Shaklee selalunya lebih daripada setahun.

 

Jom kekal cergas bertenaga sepanjang hari walaupun sedang berpuasa.

 

Terima kasih 🙂

 

Shaklee Independent Distributor

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

10 thoughts on “Testimoni Bertenaga Ketika Berpuasa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge