• Putrajaya, Malaysia
  • May 19, 2024
Cantik serta sihat luar dan dalam dengan ESP Shaklee

Rahsia Protein untuk Kecantikan & Ketampanan

Kulit merupakan penanda aras pertama penuaan. Semakin berusia seseorang, maka kulit akan menjadi semakin kendur, pudar dan berkedut. Walaupun proses ini akan dialami oleh semua orang, namun apa yang paling ingin …

Bertenaga sepanjang hari

Petua Tangani Keletihan Lelaki & Wanita

Keletihan adalah perkara yang sering di hadapi oleh golongan lelaki mahupun wanita. Apatah lagi dengan gaya hidup moden yang serba pantas ini. Banyak faktor yang mempengaruhi rasa letih yang dialami.   …

ESP Shaklee untuk Ibu Mengandung

Kepentingan Protein Soya Bagi Ibu Mengandung

Sebagaimana kepentingan protein untuk keperluan-keperluan kesihatan yang lain, protein juga amat penting bagi ibu yang sedang mengandung. Protein ini bukan sahaja bermanfaat kepada ibu hamil, malah kepada bayi di dalam kandungan …

kurangkan saiz

Bagaimana Protein Berperanan Menyokong Proses Kurus

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂 Menjadi kurus dan langsing sekaligus mempunyai penampilan yang menarik adalah impian semua orang, kan?   Namun demikian, dalam keghairahan untuk mendapatkan berat badan yang ideal, diet …

Perutusan CEO Shaklee Coorperation

PANDUAN PRODUK 2013 Misi Kami: Kami memberikan kehidupan yang lebih sihat kepada setiap insan dan kehidupan yang lebih baik kepada sesiapa jua.   Buat Tatapan Keluarga Shaklee,   Kesihatan mempengaruhi sebahagian …

pelajar yang sihat dan bertenaga dengan ESP

Fungsi Protein Soya Bagi Pelajar

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂 Pertama kali entri berkenaan pelajar ni….hehehe. Biasanya banyak dilema yang sering pelajar hadapi terutama time nak final exam kan? Nak kene stay up lah, nak kene …

set hamil,pregnant

Vitamin Penting Semasa Hamil

“Tahniah, puan disahkan hamil 3 minggu”. Ingat tak perasaan anda sewaktu pertama kali dengar ucapan tersebut daripada doktor? Mesti teruja kan? Tambah-tambah lagi kalau tu kehamilan pertama atau perkara yang telah …