• Putrajaya, Malaysia
  • July 15, 2024

Nak tahu tak apakah yang buat hati saya tertarik nak join Shaklee?

Sebenarnya memang banyak sangat perkara yang best yang ada, tapi ada satu perkara yang telah membuka hati saya untuk join Shaklee dulu-dulu tu.

Segalanya bermula apabila saya join event serta program Shaklee.

Terkejut sangat saya bila event atau program yang dianjurkan terutamanya under iReach sangatlah meriah dengan kanak-kanak dan ahli keluarga.

Kalah hari raya gitu.

 

Wheel Of Life

 

Mana nak cari bisnes yang masa event yang grand-grand, kanak-kanak kecil bebas bergerak, malah kalau ada yang terlepas kat pentas pun, para VIP cukup sporting dan tak tarik muka.

Semua kelas dan bengkel yang dianjurkan under iReach yang saya hadiri setakat ni, memang meriah dengan bayi dan anak-anak kecil macam biasa.

Apabila keluarga disertakan, jiwa kita, mak-mak terutamanya lah, rasa lebih tenang dan bersemangat nak berbisnes.

Kami pun sering diingatkan yang anak tu adalah pemberi rezeki, bukan bebanan kita. Malah kita ni yang hidup menumpang rezeki anak.

Tapi ni semua bergantung kepada organisasi masing-masing jugaklah.

Ada juga saya dengar sesetengah tu tak benarkan kanak-kanak turut sama berada dalam program.

So, I’m very lucky to be with iReach.

Ingat tau kawan-kawan, nak daftar ahli Shaklee, pilihlah organisasi terbaik macam iReach.

Hubungi 019-9377380 jika berminat tau.

 

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge