• Putrajaya, Malaysia
  • July 15, 2024

Alah membeli menang memakai. Itulah pepatah Melayu yang sangat sesuai dikaitkan dengan rangkaian produk Shaklee. Kita semua tahu yang Shaklee membangunkan supplements semulajadi terbaik. Semua pengguna produk Shaklee berpeluang menikmati cash rebate hasil pembelian rangkaian produk Shaklee sekiranya layak. Ya, walaupun hanya untuk kegunaan sendiri. Untung sangat kan? Nanti KIM terangkan bagai mana dapat cash rebate, dapat pula makan vitamin percuma.

Sekiranya nak tahu, cash rebate ni merupakan salah satu daripada bonus-bonus yang ditawarkan oleh Shaklee kepada mereka yang berdaftar sebagai ahli. Antara bonus-bonus lain yang ada adalah bonus tunai sekiranya mencapai rank aau pangkat tertentu, bonus kerete, bonus trip ke luar negara, bonus kepimpinan dan pelbagai bonus lain berdasarkan program yang dianjurkan dari semasa ke semasa oleh pihak Shaklee.

Cash rebate ni boleh menjadi sebagai salah satu penghargaan syarikat Shaklee kepada penggunanya walaupun hanya sebagai pengguna biasa. Baik kan Shaklee? Beli produk untuk kegunaan sendiri pun kita berpeluang menikmati cash rebate. Shaklee menawarkan peratus bonus berdasarkan amaun nilai (points) yang dikenali sebagai unit volume (UV) yang dikumpul sepanjang bulan semasa.

Katakan kita membeli 2 botol ResV, kita terus layak dapat free membership, free shipping dan layak menikmati cash rebate. Cash rebate ni turut dikenali sebagai cash bonus. Dua botol ResV berharga RM856, dengan UV 230, kita layak menikmati cash rebate sebanyak RM38.80. Hampir RM40. Banyak kan cash rebate yang bakal diperolehi oleh para pengguna produk.

Paling untung bagi pengamal supplements Shaklee ni apabila berpeluang menikmati cash rebate hasil daripada pembelian produk Shaklee. Semakin banyak kita membeli, semakin tinggi jumlah cash rebate yang bakal dinikmati.

Bayangkan, salah seorang daripada ahli makan sendiri group KIM, cash rebate yang beliau dapart dah cecah 3 angka tau. Untung sangat kat. Beli produk premium, dapat lagi cash rebate dalam RM267.75. Hampir RM300! Dah dapat beli produk lain lagi. Macam dapat guna produk lain secara percuma lah lebih kurang.

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Cash-Rebate-Dapat-makan-vitamin-percuma-cash-bonus-shaklee-184x400.jpg

 

RM267.75 tu layak beli pula Promosi 2 Set Rahmah yang tengah hot macam goreng pisang panas sekarang ni. Ibarat dapat 2 botol Vitamin C dan 2 tong ESP secara percuma. Siap ada lebihan cash rebate lagi dalam akaun. Top up sikit lagi, boleh add on Promosi 1 Set Rahmah yang berharga RM99 sahaja untuk 1 botol Vitamin C dan 1 tong ESP. Atau, kalau nak beli lagi sebotol ResV, hanya tambah RM180.25 jer lagi. Memang berbaloi-baloi.

Tapi kan, kalau pun kita tak mahu beli vitamin atau sebarang produk Shaklee yang lain, cash rebate tu tetap menjadi milik kita. Apabila kita layak sahaja menerima cash rebate, Shaklee akan terus memasukkan jumlah keseluruhan cash rebate bulanan kita ke dalam akaun yang didaftarkan sebagai ahli Shaklee sebelum ini. Best kan? Jadi, terpulanglah pada kita nak buat apa dengan cash rebate tersebut. Nak beli barangan lain ke atau nak buat tambahan simpanan.

 

Sharing Is Caring,

Naimah Wahab (KIM) – SID: 1001144

019-9377380

https://bit.ly/TanyaKIM

#KIMLegacy #KIMThrive #iReachX5 #peluangjanapendapatan #peluangbisnes #NextLevelBlogging #projekmegablog #shakleethrive23 #shakleethriumph23 #pengedarshakleejenderam #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #pengedarshakleeselangor #pengedarshakleeseluruhmalaysia #shakleereadystock #tipssihat #tipskurus #tipskurussihat #vitaminsemulajadi #kesihatanmenyeluruh

Website – www.myliferia.my
YouTube – https://youtube.com/@myliferia2394
Page – https://bit.ly/40EWHlf
TT – tiktok.com/@naimahwahab
IG – https://www.instagram.com/naimahwahab/
Tweeter – https://bit.ly/3Yx3fR9

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

0 thoughts on “Disebabkan Cash Rebate Dapat Vitamin Percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge