• Putrajaya, Malaysia
  • July 16, 2024

Wanita sanggup lakukan apa sahaja untuk dapatkan payudara yang cantik dan menarik. Aset yang menjadi lambang kewanitaan ni sebenarnya menambahkan lagi keyakinan diri seseorang wanita. Terasa diri sebagai wanita sejati.

Dalam berkobar-kobar nak mencantikkan aset paling berharga mereka ni, kadang-kadang golongan wanita tersebut dah tak fikir panjang untuk mencuba pelbagai cara dan produk.

Sudahnya, banyak kes yang berakhir dengan kisah duka. Tidak kiralah sama ada menjadi semakin teruk, atau mendapat penyakit lain.

Langkah paling selamat adalah memilih cara semulajadi untuk mendapatkan payudara yang besar, montok dan anjal. Selain daripada itu, boleh juga mencuba suplemen yang telah disahkan selamat dan terbukti berkesan. Asalkan ikut cara makan yang betul.

 

Kesihatan Dalaman Wanita Dengan Alfafa Shaklee

Alfafa atau popular dengan jolokan raja segala tumbuhan memang mempunyai pelbagai khasiat terutamanya kepada wanita.

 

Alfafa complex shaklee

Untuk kesihatan dalaman wanita, Alfafa mampu bantu menghilangkan keputihan, merapatkan faraj, mengecutkan rahim wanita bersalin, menegang, membesar serta menganjalkan payudara. Di samping itu juga Alfafa turut membantu memontokkan punggung wanita.

Alfafa juga merupakan agen detox yang bantu menyingkirkan toksin yang jadi penyebab pelbagai penyakit dalaman yang lain pada wanita.

Sebenarnya, banyak lagi keistimewaan Alfafa ni. Kalau disenaraikan, alamat penatlah nak baca 🙂

 

Testimoni Besarkan, Tegangkan & Montokkan Dengan Alfafa Shaklee

Suka sangat saya nak berkongsi pengalaman dan testimoni seorang pengguna Alfafa Shaklee. beliau dapati kesihatan dalaman beliau semakin meningkat dan mantap sejak amalkan sebotol kecil Alfafa.

Punyalah beliau teruja, sampaikan borang Buy 6 Free 1 Alfafa Large size yang promosi Januari 2015 ni, sorang-sorang untuk diri beliau.

 

Tips Besarkan, Anjalkan dan Montokkan Payudara

Tips Besarkan, Anjalkan dan Montokkan Payudara

Tips Besarkan, Anjalkan dan Montokkan Payudara

Tips Besarkan, Anjalkan dan Montokkan Payudara

 

Tips Besarkan, Anjalkan dan Montokkan Payudara

Tips Besarkan, Anjalkan dan Montokkan Payudara

Walaupun pada asalnya beliau beli Alfafa ni untuk Set Kempis Perut yang pada asalnya hanyalah sebotol Alfafa bersaiz kecil, tapi kesan yang beliau dapat, sangatlah memuaskan hati.

Bagaikan menemui cinta hati yang didambakan selama ini 🙂

Alhamdulillah, saya tumpang syukur dan gembira untuk beliau.

Kalau nak kesan yang lagi superb, combokan sekali si Alfafa ni dengan si ESP dan si Collagen Powder 🙂

Kalau nak tahu apa lagi kehebatan Alfafa, bolehlah tengok video ni:)

 

 

Nota: Alfafa juga sesuai dimakan oleh kaum lelaki dan akan bertindak mengikut keperluan biologi badan masing-masing.

Alfafa TIDAK disarankan kepada pesakit SLE.

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

9 thoughts on “Suplemen Untuk Dapatkan Payudara Yang Tegang, Montok & Anjal

  1. saya pun suka makan alfalfa ni..sebagai detoks dan juga milk booster..tambah dengan collagen, susu pun tambah byk…montok pun iye jugak…huhu..mmg x menyesal, kan

    1. Ni bukan untuk wanita muda sahaja sdr. Taqorrub, wanita pertengahan usia serta yang berumur pun bagus. ianya menjaga kesihatan wanita.

      juga cocok untuk pria, dia akan berfungsi mengikut badan kita. Maka takkan ada kecelaruan identiti nanti… 😀

  2. Salam dinda
    You’re very polite about your customer .
    Very highly courteous.
    And your ID is a very amazing combination.
    You’re one in a million and 44 days is the significant number for ibadah effectiveness.
    Very rare to find someone as lucky as you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge