• Putrajaya, Malaysia
  • April 13, 2024

Alhamdulillah sudah tamat pun tempoh Myliferia March Giveaway Bonanza yang telah berlangsung selama lebih 1 bulan 2 hari. Sekarang ni dah tiba masanya nak umumkan pemenang lah pulak. Tahniah lah buat semua pemenang tau. Memang saje je buat giveaway ni sebab nak kongsi kegembiraan dan juga hadiah :).

 

1st Top Commentator Myliferia March Giveaway Bonanza

mommyfiqa – myliferia

 

Hadiah Top Commentator

 

 

2nd Top Commentator Myliferia March Giveaway Bonanza

ummumarjan – myliferia

 

Hadiah Top Commentator

 

 

3rt Top Commentator Myliferia March Giveaway Bonanza

yangbaik – myliferia

 

Hadiah Top Commentator

 

Memandangkan semua pemenang Top 3 Commentator Myliferia March Giveaway Bonanza ni blog sumber mereka adalah daripada blog myliferia ni sendiri, jadi semua hadiah untuk blog sumber tu akan diberikan kepada para pemenang lah. Wah wah wah…untung nyer, dapek hadiah berganda gitu!.

 

 

Hadiah Top Commentator

 

 

Hadiah Misteri Myliferia March Giveaway Bonanza

Titan

 

Hadiah Misteri ni adalah untuk blogger yang menjadi pengomen terbanyak daripada 1 Mac 2015 sehingga 31 Mac 2016. Sempena ulang tahun bulan kegembiraan Myliferia lah gitu….hehe. Terima kasih incik Titan sebab tak jemu berkunjung dan tinggalan jejak ke blog myliferia ni ūüėÄ

Hadiah yang bakal diterima oleh Encik Ahmad Faizal a.k.a. incik Titan adalah seperti berikut:-

 

 

Hadiah Top Commentator

 

 

Perhatian Kepada Semua Pemenang Myliferia March Giveaway Bonanza!!!

Harap semua pemenang akan segera berikan saya maklumat untuk saya poskan hadiah dengan segera. Lagi senang saya pos semua sekaligus. Malumat yang saya perlukan ialah:-

  • nama penuh
  • alamat penghantaran
  • nombor telefon

Semua maklumat ni boleh whatapps saya kat 019-9377380 (Naimah) atau email ke [email protected].

Sila tuntut hadiah 30 hari daripada tarikh harini ye (3hb April 2016). Kalau tak saya kasik kat orang lain…hahaha

 

Tahniah sekali lagi kepada semua pemenang dan terima kasih yang tidak terhingga kerana sudi menyertai giveaway ni serta menjadi pengunjung blog myliferia. Seronok sebenarnya dapat beri hadiah ni. Tengoklah, kalau tetiba datang lagi angin nak beri hadiah tu lagi ke kan, nanti saya umumkan balik lah sama ada kat blog, page, instagram atau facebook saya nanti…kikiki

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

8 thoughts on “Keputusan Pemenang Myliferia March Giveaway Bonanza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge