• Putrajaya, Malaysia
  • December 5, 2023

Haritu JM hubungi saya untuk dapatkan alamat rumah. Kata beliau ada something nak bagi. Wahhh, apakah itu? Suspen jer. Mesti ramai yang dah kenal dengan blogger JM a.k.a Jari Manis, kan? Seorang blogger yang suka melancong, baik hati dan sangat rajin berbalas kunjungan ke blog kawan-kawan blogger yang lain.

 

 

So cute lah note yang JM kirimkan.

 

Tak sangka tersenarai dalam top commentator kat Blog JM 🙂
Yeeaayyy, dapat fridge magnet. Thanks JM. Alhamdulillah

 

Dah mengambil tempatnya di kalangan kawan-kawan fridge magnet 🙂

 

JM macam tahu-tahu jer yang saya suka kumpul fridge magnet. Dah siap tempek kat peti ais kat rumah. Sebenarnya banyak lagi yang tak tampal balik. Sebabnya ada yang tertanggal magnet, ada juga yang tercabut. Almaklumlah ada juga si kecil yang gemarkan fridge magnet nih.

Buat JM, terima kasih banyak-banyak. Semoga JM pun turut dilimpahi rezeki dan dirahmati-Nya sentiasa. Makin banyak lagi boleh cover negara-negara lain. Yang paling penting, fridge magnet untukku :D.

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

 

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

5 thoughts on “Hadiah Istimewa Top Commentator Blog JM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge