• Putrajaya, Malaysia
  • May 19, 2024
Ibu Ayah adalah rahmat kepada anak-anak

Hari #4; Cabaran 30 Hari Entry; Ibu dan Ayah, Dikau Ratu Hatiku

Rasanya kalau nak bercerita pasal mak ayah, 7 hari 7 malam tak habis lagi pun. Silap haribulan, mau lahir novel bersiri plak…hehehe Ok, saya bercerita pasal arwah ayah (kan dah datang …

Hari #3; Cabaran 30 Hari Entry; Percutian Keluarga

Pejam celik, pejam celik, sudah 3 hari rupanya berlangsung Cabaran 30 Hari Entry ni. Macam-macam perasaan berbaur, cemas takut tak dapat buatlah, excited nak siapkan entrilah, mencicit-cicit nak handle anak-anak, rumah …

myliferia the best shaklee distributor and life website

Hari #2; Cabaran 30 Hari Entry; Di Sebalik Tabir Myliferia

Setiap sesuatu tu pasti ada nama yang mempunyai makna yang tersendiri kan?   Kenapa Myliferia? Blog Myliferia lahir pada mulanya kerana saya terlibat denganĀ Shaklee. Ianya sebagaiĀ platformĀ untuk sayaĀ berkongsi kebaikan produkĀ ini sekaligusĀ membantuĀ seramai mungkin …

Cabaran 30 hari kemaskini blog

Hari #1: Cabaran 30 Hari Entry

Sebagai usaha memaksarelakan diri mengemaskini blog supaya tidak bersawang, saya akan menyahut cabaran daripada diaryofmuhammad.com untuk Cabaran 30 Hari Entry. Macam-macam perasaan berbaur, excited, cuak, tercabar, rasa masa yang menghambat dan …

Segmen – Saya Mahu Ditegur

Fuhhh….sebenarnya cuak juga saya nak buat entry ni sebab website saya ni baru lahir, jadi sah-sahlah lompang sana sini. Tapi demi kebaikan untuk website ini sendiri, saya gagahkan juga untuk menyertai …