• Putrajaya, Malaysia
  • April 13, 2024

iPhone 6? Siapa tak mahu kalau ada orang sudi offer nak kasi sebagai hadiah kan? Lepas tu cara nak dapatkannya pun sangat mudah. Memang mudah. Nak tahu macam mana nak menang iPhone 6 ni? Tulis entry jer. So simple 🙂

 

iPhone 6 yang canggih dan menarik
Tulis entry blog, berpeluang menang iPhone 6

2 Syarat Mudah Menangi iPhone 6

Syarat-syaratnya ialah:-

1) Daftar ahli Shaklee dengan saya terlebih dahulu. Yuran dia RM75/RM 85 jer. Sebabnya, contest mudah ni hanya terbuka kepada ahli Shaklee jer. Jadinya tak perlu pun nak beli barang. Hidden cost pun zero tau 🙂

2) Lepas tu, tulislah entry berkaitan 3 buah video berikut:-

 

Menyusu Anak Pramatang Memang Mencabar, Apa Yg Perlu BUAT?

 

Anak Kurus Kering & Selalu Sakit Di Taska, Apa Nak BUAT?

 

Dia Peer Counselor Laktasi, Tapi Masih Buat INI

 

Tu jer?

Aah, memang ni jer. Mudah dan simple kan?

Memang tak perlu dapatkan sebarang point atau nak kene jual barang. Tapi kalau teringin nak mencuba produk Shaklee, apa salahnya. Sangtlah dialu-alukan.

 

Cara Pemilihan Pemenang iPhone 6

Blog yang berjaya dapat paling ramai view video bermula 1 Disember hingga 31 Disember 2014, akan dipilih sebagai pemenang.

 

Boleh buat strategi masing-masing. Tips-tips dan video yang berkaitan akan diberikan dari semasa ke semasa.

Tapi kalau kita klik banyak kali, sistem akan detect sebagai 1 kali klik jer. So takleh nak ngelat tau 😛

Pengumuman tentang siapa yang menduduki top#10 dari semasa ke semasa akan dibuat di dalam group tertutup.

 

Amacam, Ada Berani?

Selama ni mesti contest tentang SEO atau sebarang isu yang kita kene cari sendiri bahan dia.

Tapi kali ni, video dah ada untuk rujukan, tinggal buat entry jer lagi.

Apa kata cuba cabar diri kali ni. Tak rugi apa-apa pun.

 

iPhone 6 yang canggih dan menarik
Sesiapa sahaja berpeluang menang iPhone 6

 

Nak Join Contest iPhone 6 Tapi Takde Blog

Kalau takde blog, tapi nak join, boleh create blog khas untuk contest ni.

Kalau ada sebarang kemusykilan, boleh refer kat saya tau.

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

12 thoughts on “Cara Mudah Menang iPhone 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge