• Putrajaya, Malaysia
  • September 29, 2022

Para isteri yang mempunyai suami perokok, mesti risau tentang kesihatan suami kan?


Lagipun, kesan sampingan buruk merokok ni bukan sahaja dapat kepada suami yang merokok, tetapi juga orang di sekeliling, khasnya isteri dan anak-anak lah.

 

 

bahaya merokok


Paling parah lagi, mereka yang tak merokok ni bukan sahaja boleh dapat kesan buruk yang sama, malah lebih buruk daripada perokok.


Lagi membimbangkan kalau isteri tu sedang mengandung. Bayi di dalam kandungan ibu pun berisiko tau apabila didedahkan dengan asap rokok ni.


Bagaimana Vivix Bantu Hilangkan Ketagihan Merokok


1. Vivix  men-detox-kan nikotin dari dalam darah, organ, otak, etc. Bila nikotin dah takde, rasa ketagih nak nikotin pun hilang.


Nikotin nilah yang buat perokok jadi ketagih.


2. Orang merokok merasakan satu ‘feeling’ bila dia hisap rokok. Sebab tu bila dia berhenti hisap rokok, otak dia rasa lain macam dan memanggil-manggil untuk dia hisap rokok balik bagi mendapatkan semula ‘feeling’ tersebut tu.


Vivix boleh memberikan ‘feeling’ tu, jadi bila dia minum Vivix, dia tak rasa terpanggil nak merokok.


3. Vivix mengurangkan simptom withdrawal bila berhenti merokok.


Simptom withdrawal ni teruk-teruk juga. Sebab tu ramai orang yang berhenti merokok tiba-tiba, dia kena macam-macam jenis penyakit.


Senang cakap, badan ‘terkejut’ dengan keadaan yang dia tak biasa (takde sumber nikotin). Insya-Allah dengan Vivix boleh redakan kejutan tu.


Sebaiknya Vivix diambil bersama dgn DTX Complex untuk detox segala benda yg ada dalam organ dalaman terutama hati.


Cara Nak Berhentikan Suami Merokok Tanpa Paksaan Dengan Vivix


Ada sebahagian suami yang pantang kalau dapat tahu isterinya sibuk nak berhentikan dia merokok, kan.


Tambah-tambah lagi kalau dia dah berusaha macam-macam tapi tak berhasil. Kiranya macam putus asa lah.


Atau mungkin ada yang tak sanggup atau serik nak hadapi simptom withdrawal.


So, ni antara cara halus nak berhentikan suami merokok dengan Vivix.


1. Vivix ni rasa anggur, jadi kalau suami suka jus anggur, campurkan sahaja Vivix dalam air tu. Gerenti minuman akan jadi lagi sedap.


Jangan heran kalau suami tiba-tiba mengadu rokok jadi rasa tawar dan tak sedap.


2. Bagitau yang Vivix ni untuk kesihatan jantung serta menyeluruh.


Memang betul pun. Takde bohong sunat ke apa. Antioksidan dalam Vivix ni bagus untuk kesihatan jantung serta kesihatan tubuh badan kita.

 

Kalau dah buat macam-macam ikhtiar berhenti merokok sebelum ni tapi belum berjaya, apa kata try Vivix ni. InshaaAllah sangat berbaloi.

Boleh order sendiri (klik pada link):

2 botol Vivix: https://is.gd/Tz6KN

1 botol Vivix: https://is.gd/vXySq


Roger KIM tau kalau nak cuba?

019-937 7380

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge