• Putrajaya, Malaysia
  • February 23, 2024

Ekonomi zaman sekarang ni, kalau kita nak hidup lebih selesa, memang perlu jana pendapatan sampingan.

Tapi dalam pada nak cari duit lebih tu, kalau kita sebagai pekerja tak kiralah di jabatan kerajaan atau swasta, tugas hakiki di jabatan masing-masing perlulah menjadi keutamaan.

 Sebagai salah satu bidang perniagaan yang mempunyai pelan bisnes yang mantap, Shaklee ni sangat sesuai dijalankan salah satu pilihan utama untuk mendapatkan side income, apatah lagi kalau main income jika tidak bekerja.

Dengan kaedah dropship yang disediakan, ianya amatlah sesuai dengan ibu yang ada anak-anak kecil termasuk baby seperti saya kerana boleh dijalankan dari rumah sahaja.

Tak perlulah berhujan panas atau mengadap kesesakan lalu lintas dan beratur panjang semata-mata untuk menghantar barang.

Harapan saya, agar 6 bulan daripada sekarang saya boleh membantu lebih ramai orang untuk hidup lebih sihat terutamanya melalui program detoks di samping maju sehingga 3 tapak di dalam pelan peniagaan Shaklee ni.

Semoga bisnes yang boleh diwarisi oleh anak cucu ini dapat berkembang dengan empayar yang kukuh.

Sekiranya anda sedang, tercari-cari peluang untuk menjana pendapatan dengan modal sangat minima, boleh whatapps 019-9377380. InsyaaAllah, saya bantu untuk guide anda..

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge