• Putrajaya, Malaysia
  • February 23, 2024

Omega Guard ni bukan sahaja bagus untuk mereka yang nak kurus, tapi pada masa yang sama, turut menjaga kesihatan jantung anda. Omega Guard membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal.

 

 

Membantu Mengurangkan Risiko Penyakit Jantung

 

Satu penyelidikan yang menyokong fakta tersebut tetapi bukan muktamad menunjukkan bahawa pengambilan asid-asid lemak omega-3 seperti EPA, dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari.

 

Penyelidikan juga menunjukkan bahawa paras asid lemak omega-3 yang tinggi dapat memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal. Tambahan lagi, omega-3 dapat memelihara kesihatan otak, penglihatan dan fungsi-fungsi sendi.

 

Apa yang pastinya, vitamin yang agak terkenal sebagai vitamin anti-radang ini sememangnya mempunyai banyak kelebihan dan peranan yang lain untuk tubuh kita. Boleh rujuk entri Kebaikan Omega Guard Untuk Semua Orang.

 

 

Minyak Ikan Terbaik Di Dunia

 

OmegaGuard™ mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA,DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi-fungsi otak. Satu hidangan OmegaGuard™ menyediakan 990mg asid lemak omega-3.

 

 

Ultratulen dan Bergred Farmaseutikal

 

OmegaGuard™ dihasilkan melalui satu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semulajadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

 
Panduan Melahirkan Bayi Genius Akhir Zaman

 

 

Maklumat Nutrisi Omega Guard

 

Omega Guard Shaklee Product Guide

Ingin Mencuba Omega Guard?

 

Anda boleh Order Sendiri Omega Guard yang berharga RM 136 dan berjumlah 90 biji yang bertahan 1-3 bulan.

 

Hubungi saya juga untuk membantu anda:)

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge