• Putrajaya, Malaysia
  • May 19, 2024

Kesayangan hamba yang penuh akal dan sentiasa ceria.

Asif memang penggemar Omega Guard. Memang mama kene sembunyikan botol Omega ni kat rumah. Kalau tak, alamat licinlah Omega dia buat macam makan snek.

Kisah Omega-Asif ni bermula sejak Asif baby lagi. Masa tu umur Asif dalam setahun/2 tahun lebih gitu.

Asif terkena batuk berkahak. Kesian sangat sebab Asif masih belum pandai nak keluarkan kahak sendiri. Bernafas pun macam tak lepas, tidur pun tak selesa.

Anak kecil lagi kan, kalau boleh memang mama nak elakkan ubat batuk. Jadi tawakkal bagi Omega ni.

Lepas beri Omega ni, Asif batuk dengan kuat. Cuak jugak mama. Tapi tawakkal dan kuatkan hati, sebab mama yakin dengan produk semulajadi ni. Nak try & error pada anak kecil, biarlah dengan benda yang memang kita tahu selamat, berkesan dan semulajadi kan.

Lepas tu Asif terus muntah. Berterusan muntah dan berselang seli dengan batuk. Muntah kahak selambak. Malam dapat tidur dan nampak lega.

Esok pagi batuk dan muntah lagi. Kemudian Asif beransur sihat dan batuk mulai berkurangan dengan ketara.

Yang pastinya, mungkin penangan Omega, Asif memang bijak, charming???

Alhamdulillah, Allah berikan kesembuhan dengan ikhtiar Omega Guard ni.

 

tips-kesihatan-untuk-kanak-kanak

 

#tsunamishaklee

#8cellent

#daretodreams

#myliferia

#bisnesdarirumah

#whatapps_0199377380

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

 

 

 

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge