• Putrajaya, Malaysia
  • February 28, 2024

Salah satu cara untuk menambat hati suami ialah melakukan aktiviti yang paling digemari oleh suami bersama-sama. Of course lah kan, orang tersayang dan paling dekat support hobi kita, mesti kita suka, ye tak?

Namun, kadang-kadang, akibat kekangan waktu dan juga mungkin masalah kesihatan, si suami dan isteri ni mencari haluan sendiri. Sudahnya, hubungan mungkin tidak semesra awal-awal sewaktu berkahwin dulu. Mesti tak best kalau jadi camni kan?

 

Rahsia Power Puan Lydzar Tambat Hati Suami

Macam Puan Lydzar Rusman ni, akibat mengalami masalah sakit sendi pada bahagian tangan dan kaki, nak buat kerja mudah macam lipat kain pun tak dapat.

Bila dah jadi macam tu, kerja rumah beliau banyak yang terbengkalai. Mesti stress kalau kita tengok rumah yang tunggang-langgang atau bersepah sana sini, kan?

Nak tahu macam mana Puan Lydzar mengatasi masalah  sakit sendi beliau sekaligus menambat hati suami tersayang? Jom kita layan video best ni 🙂

 

 

Tengok video ni pun kita dah senyum sorang-sorang. Terpancar kebahagiaan dan kegembiraan Puan Lydzar yang dapat bersama-sama melakukan aktiviti yangg paling digemari suami beliau iaitu berlari marathon.

Berlari marathon ni memang memerlukan stamina yang tinggi. Sudah pastinya perlukan kesihatan sendi dan tulang terutamanya kaki yang kuat.

Bagi mengatasi masalah sendi, beliau telah mengamalkan Set Sendi Shaklee sebagaimana yang beliau kongsikan satu persatu di dalam video di atas ni.

Alhamdulillah, dalam masa 6 bulan penggunaan Set Sendi ini secara konsisten, sakit sendi tangan dan kaki beliau semakin berkurangan. Dapatlah beliau join suami bermarathon.

Terasa diri semakin disayangi gitu 😀

 

Nak Tahu Sharing Tentang Keberkesanan Shaklee Terhadap Tahap Kesihatan?

Video Testimoni Wajib Tengok, Luahan Daripada Hati Yang Paling Dalam. Semuanya ringkas, padat dan menarik 🙂

 

Ibu sihat, keluarga bahagia, ibu bijak, rumahtangga sejahtera 🙂

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

6 thoughts on “Rahsia Isteri Tambat Hati Suami Kaw-kaw Yang Bukan Rahsia Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge