• Putrajaya, Malaysia
  • July 15, 2024

Salah satu daripada 3C yang Shaklee tawarkan untuk sesiapa yang nak buat bisnes ialah Cash.

Cash ni adalah bonus dan juga untung runcit daripada hasil jualan produk Shaklee.

Memandangkan untuk bayaran bonus kepada semua ahli akan dikreditkan terus ke akaun, maka lebih mudahlah nak buat simpanan.

 

 

tips pengurusan kewangan

Macam saya, untuk simpanan, saya dah bukak 1 lagi akaun simpanan yang lain walaupun dengan bank yang sama.

Jadi, taklah tertukar dengan duit lain. Ada tambahan jer, terus transfer kat situ.

Simpan-simpan jugak, jangan lupa kepada mereka yang berhak atau memerlukan.

Korang, duit juta-juta tu simpan kat mana????

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

2 thoughts on “Cara Uruskan Duit Bonus Atau Duit Simpanan

  1. memang bagus buka akaun lain untuk asingkan duit untung buat bisnes ni…mcm ciktom awal bulan 9 akhirnya berjaya bukak akaun company. so segala duit dari blogging asingkan masuk ke sana untuk rekod. pastu suami tolong buat akaun debit n credit company yg simple. dah state berapa gaji boleh dpt setiap bulan..dah tak boleh spend semua. hhahaha..
    cik tom recently posted…Pengalaman Cik Tom Pajak Gadai Emas di Ar-Rahnu KPFMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge