• Putrajaya, Malaysia
  • July 16, 2024

Pertama kali join program offline coaching dari upline dan super upline membuatkan saya rasa sangat teruja. Program Jom Hebat Kerteh ni diadakan pada 2 November 2013, hari Sabtu.

Jom-Hebat-Kerteh-Bisnes-Coaching-Shaklee

Coaching bukan sebarang coaching, Master Besar kami yang turun padang tau.

Kebetulan memang plan nak balik kampung di Kemaman. Walaupun Incik Hubby balik kerja dalam pukul 8 lebih, pastu sambung buat kerja sampai pukul 12 lebih, beliau sanggup balik jugak. Kitaorang bergerak dalam pukul 1 pagi lebih gitu dan sampai sana menjelang subuh. Thanks a lot to my dear hubby!!!

Saya tak boleh nak lelapkan mata, rasa segar jer, adakah penangan ESP dan Performance Drink yang saya ambil sebelum bertolak semalam? 🙂

Memang berbaloi dapat join program camni. Sebabnya kita dapat serap aura daripada orang yang dah berjaya dan sangat positif.

Saya rasa beruntung sangat berada di dalam group sekarang ni. Tidak semua orang dapat peluang hebat macam ni. Kalau anda ingin mengetahui mengapa saya sertai Shaklee ni, boleh rujuk entri Kenapa Shaklee Menjadi Pilihan Hatiku 🙂

Bisnes shakelee adalah bisnes famili
Bisnes mesra keluarga, boleh angkut satu rumah 🙂

Apa Kelebihan Mendaftar Sebagai Pengedar Shaklee Bersama Kami?

Sangatlah banyak kelebihannya, di antaranya ialah:-

  1. Ahli tidak dibiarkan terkapai-kapai keseorangan jika serius ingin berbisnes. Motivasi dan perkongsian marketing skill sentiasa diberikan seperti cara nak buat online business melalui Blog dan Facebook.
  2. Yuran keahlian cuma RM 75 jer. Best kan? Tak perlu modal besar-besar pun. Bekalkan sahaja sekeping jiwa kental, sabar lagi tahan diuji.

Dua syarat utama ni membolehkan anda menjana pendapatan dari 4, 5, 6 angka dan seterusnya nikmatilah financial freedom. lalalalaaaaaaa…

kelebihan bisnes shaklee bersama anak-anak
Anak-anak yang turut serta

Bagaimana Cara Buat Duit Sebagai Pengedar Shaklee?

Shaklee sekarang adalah fenomenal. Ramai orang yang cari produk Shaklee tanpa kita bersusah payah tebalkan muka nak promote produk ni.

Lagipun berlambak-lambak testimoni yang berkesan dan memuaskan hati pengguna. Biarkan sahaja produk berbicara 🙂

Majoriti yang mencuba Shaklee pada peringkat awal, terus mendaftar sebagai ahli kerana selain daripada mendapat harga ahli, mereka juga dapat mengumpul point. Bila dah capai point dan memenuhi syarat tertentu, bolehlah nikmati kelebihan lain seperti:-

  • cash reward
  • tajaan melancong ke luar negara
  • elaun kereta
shaklee offline coaching
My dear upline, Deeja and baby Maryam, me and my lovely super upline, Lyna Noh

Macam Mana Nak Daftar Sebagai Pengedar Shaklee?

Bagi anda yang berminat ingin menjana pendapatan lumayan, mudah sahaja, boleh terus menghubungi saya pada nombor yang tertera atau mengisi Contact Form di bawah.

 

Terima kasih 🙂

New-Name-Card

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge