• Putrajaya, Malaysia
  • July 15, 2024

Sekarang ni musim satu keluarga kene batuk, demam, selsema dan sakit tekak. Kami pun tak terkecuali. Jadi nak kuatkan imun tubuh, kami makan Nutriferon.

Nutriferon ni biasanya saya dan anak-anak makan macam tu jer. Koyakkan sachet Nutriferon ni, lepas tu pakat tuang dalam mulut. Budak-budak suka, siap berebut-rebut lagi nak makan.

Nutriferon merupakan suplemen Shaklee yang mengandungi interferon. Interferon pula merupakan sejenis hormon pertahanan di dalam badan kita.

 

 

Kalau sesiapa yang terkena demam denggi, memang sangat disyorkan mengambil Nutrferon bersama-sama Performance Drink.

Dengan konsisten mengamalkan 2 jenis suplemen ni, Alhamdulillah, telah ramai pesakit denggi pulih seperti sedia kala.

Penyakit denggi ni memang tidak ada ubat keranan semua sel imun pada waktu tersebut telah dikawal oleh kuman denggi. Jadi, semuanya bergantung kepada tahap imun tubuh kita untuk melawan kuman denggi tersebut.

Maka, di sinilah peranan hormon interferon untuk sedikit demi sedikit melawan kuman denggi sehingga pesakit denggi mulai sembuh.

Apabila pesakit denggi mengambil Nutriferon, Nutriferon ni akan bertindak mengaktifkan hormon interferon di dalam tubuh kita.

Apabila hormon interferon (imun tubuh) semakin kuat dan aktif, sebab itulah kuman denggi dapat ditewaskan dan seterusnya pesakit denggi tadi beransur pulih.

Jom saya kongsikan 2 resipi Nutriferon yang memang segar dan menyelerakan.

 

 

 

Mahu Dapatkan Nutriferon Untuk Meningkatkan Imun Tubuh Hari Ini?

Hubungi saya seperti berikut:

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge