• Putrajaya, Malaysia
  • February 23, 2024

Ramai kan yang dah tahu tentang khasiat Vivix yang mengandungi 4 jenis ramuan utama paling premium iaitu polyganum cuspidatum, anggur muscadine, elderberi eropah dan lobak ungu.

Disebabkan kandungan resveratrol nya (antioksidan) yang sangat tinggi, sebab tulah ia memberikan kesan yang tidak ternilai terhadap kesihatan.

 

kehebatan dan keistimewaan vivix

Memandangkan bulan Januari 2017 ni bermula dengan promosi Vivix sepanjang bulan, maka memang permintaan terhadap Vivix meningkat berkali ganda.

Untuk memudahkan kalian yang ingin membuat pembelian Vivix sendiri, boleh klik pada link di bawah:-

Vivix Buy 6 Free 1

atau

Vivix Buy 2 Get 5% Off

 

Sekiranya tempoh promosi ni dah tamat, kalian masih boleh buat tempahan sendiri dengan klik

Order 7 Bottles Vivix

atau

Order Twinpack Vivix

Ada yang memang teruja nak try Vivix, tapi nak 1 botol jer? Pun boleh order sendiri, klik pada:-

Order Sebotol Vivix

Bagi keuntungan serta penjimatan berganda, kalian boleh mendaftar ahli sendiri pada link Daftar Ahli Online.

 

Sekiranya memerlukan bantuan atau terdapat sebarang isu yang timbul, boleh segera whatapps 019-9377380. ūüôā

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

0 thoughts on “Cara Order Vivix & Daftar Ahli Shaklee Sendiri Secara Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge