• Putrajaya, Malaysia
  • April 13, 2024

Sekarang ni urusan jual beli serta pendaftaran ahli Shaklee memang dibuat secara online oleh pengedar yang sah. Alhamdulillah, sekali lagi Shaklee mengorak langkah maju ke depan dengan adanya fungsi pendaftran ahli sendiri secara online.

Lebih cepat dan mudahkan anda kan. Tak perlu dah nak tunggu-tunggu didaftarkan ūüôā

Jadi, kalau sesiapa yang nak daftar sendiri keahlian Shaklee tu, boleh la klik daftar ahli Shaklee bersama Naimah Wahab.

 

daftar shaklee online

 

Lepas tu, bolehlah ikut cara-cara kat bawah ni secara langkah demi langkah.

 

Langkah #1

Page seperti di bawah akan dipaparkan.

Tekan butang (list menu) di bucu atas sebelah kiri, sebagaimana yang ditunjukkan dalam gambar di bawah.

 

daftar shaklee online langkah demi langkah

 

Langkah #2

Paparan di bawah akan keluar.

Klik pada ‘Join Now’.

 

daftar shaklee online langkah demi langkah

 

Langkah #3

Paparan seperti di bawah akan keluar.

Sangat ringkas, isikan semua butiran diri anda.

Tick kepada ‘I consent to Shaklee assigning me a sponsor’.

Selepas selesai, tekan butang ‘Join Now’ yang bewarna hijau di bawah sekali.

 

daftar shaklee online langkah demi langkah

 

Langkah #4

Anda akan terus dibawa masuk ke website www.shaklee2u.com.my.

Anda akan dipandu untuk membuat belian  Member Kit dahulu sebelum edit maklumat perinadi.

Selepas anda isi, anda akan masuk ke ruang ‘Shopping’.

Pilih ‘Sales Aid’ di tepi kiri.

 

daftar shaklee online langkah demi langkah

 

 

Langkah #5

Pilih Opp. Kit (English/BM)

 

daftar shaklee online langkah demi langkah

 

Langkah #6

Klik butang ‘Add to Shopping Cart’.

 

daftar shaklee online langkah demi langkah

 

Langkah #7

Jumlah untuk daftar sebagai ahli Shaklee baru adalah RM 79.50.

Tekan butang ‘Submit’ dan ikut arahan untuk membuat pembayaran.

Anda boleh membuat pembayaran menggunakan kad kredit atau kad debit.

 

 

daftar shaklee online langkah demi langkah

 

Anda juga boleh terus membuat belian sambil mendaftar jadi ahli Shaklee tadi.

Jadi, ini akan membantu anda terus mendapat harga ahli.

Caranya, tekan butang ‘Continue to order’ di atas, dan pilih vitamin yang anda hendak beli.

Setiap kali mahu tambah vitamin, tekan ‘Continue to order.

Untuk membeli lebih daripada 1 unit vitamin yang sama, anda hanya perlu edit ‘Quantity’, kemudian tekan butang ‘Continue to order’ kembali.

Selesai membuat pilihan, tekan butang ‘Submit’ untuk membuat pembayaran.

Sekiranya anda mempunyai masalah untuk mendaftar atau membuat pembayaran, whatapps saya segera ke 019-9377380 ya.

Jangan lupa untuk email saya di [email protected] untuk memaklumkan kepada saya yang anda telah mendaftar menggunakan link yang telah saya berikan tadi (daftar ahli Shaklee bersama Naimah Wahab).

Saya akan guide anda cara pengambilan vitamin yang dibeli, atau saya akan guide anda tentang bisnes Shaklee (jika anda berminat nak join bisness Shaklee).

Selamat datang ke keluarga besar Shaklee. Tahniah kerana anda telah membuat pilihan bijak yang terbaik! ūüôā

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

2 thoughts on “Cara Daftar Ahli Shaklee Sendiri Secara Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge