• Putrajaya, Malaysia
  • September 29, 2022

Cara Mudah Nak Daftar Ahli Shaklee

Nak jadi ahli Shaklee, tak Kira sebab nak dapatkan harga produk yang super untung atau nak jana pendapat dengan bisnes Shaklee? Sekarang ni, mudah yang amat. Boleh daftar ahli Shaklee sendiri …

cara daftar ahli shaklee

Kenapa Perlu Pilih Saya Sebagai Mentor Bisnes Anda

Penglibatan saya secara rasmi mendaftar sebagai ahli Shaklee adalah pada tahun 2013. Pada peringkat awal, saya mendapatkan vitamin Shaklee ni untuk membantu saya menyusukan baby. Dari semasa ke semasa, saya mula …

daftar shaklee online

Cara Daftar Ahli Shaklee Sendiri Secara Online

Sekarang ni urusan jual beli serta pendaftaran ahli Shaklee memang dibuat secara online oleh pengedar yang sah. Alhamdulillah, sekali lagi Shaklee mengorak langkah maju ke depan dengan adanya fungsi pendaftran ahli …

Keistimewaan & Panduan Mendaftar 200 UV Dengan Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Cerita pasal Shaklee ni memang tak akan berkesudahan. Ada jer info atau sebarang topik yang ingin dikongsikan. Pada entri yang lalu saya ada menyentuh tentang …

Tips & Panduan Penting Sebelum Mendaftar Ahli Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   “Naimah, macam mana nak makan vitamin ni?” Bila saya minta rujuk kepada upline beliau, katanya upline beliau pun tak pasti sangat.   Ada juga yang …

8 Perkara Tak Best Bila Join Biz Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Semua orang yang join bisnes Shaklee ni rasa best ke? Apa yang best sangat? Anda tahu tak banyak perkara yang tak best sebenarnya kalau join …

Keistimewaan Mendaftar Shaklee Bersama Naimah Wahab

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Shaklee adalah fenomena!!! Itulah yang sedang melanda negara kita sekarang. Sana-sini orang bercakap dan mencari produk Shaklee. Tak perlu nak paksa-paksa orang beli, mereka datang …

Kit Keahlian Shaklee

Perbezaan Shaklee Rahsia Magnet Pilihan

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂   Kali ini saya nak bercerita tentang perbezaan yang dibawa oleh Shaklee dengan produk yang lain. Saya tak maksudkan yang produk lain tidak bagus tau. Saya …

Cerita Kisah Saya Menjadi Ahli Shaklee

Saya ni sebagaimana yang pernah saya maklumkan dalam entri dulu tu, Mengapa Shaklee Menjadi Pilihan Hatiku, memang dah kenal lama dengan nama Shaklee ni, tapi bagai di angin lalu jer gitu…hehehe …

webinar the best

Mudahnya Bisnes Dengan Webinar Dan Webforum

Webinar dan webforum ni adalah lebih kurang sebagai forum dan seminar secara online. Baru-baru ni sahaja, 3 hari berturut-turut kami ada webinar dan webforum. Ahli panelnya pun bukan sebarangan orang, ada …