• Putrajaya, Malaysia
  • June 18, 2024

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂

 

Shaklee adalah fenomena!!! Itulah yang sedang melanda negara kita sekarang. Sana-sini orang bercakap dan mencari produk Shaklee. Tak perlu nak paksa-paksa orang beli, mereka datang sendiri mencari produk yang sememangnya sentiasa semulajadi, selamat, berkesan dan mesra alam ini.

 

Bezanya dekat sini, adakah anda mendapatkan produk Shaklee daripada pengedar yang betul-betul boleh guide anda? Tidak membiarkan anda terkontang-kanting keseorangan selepas membuat pembayaran?

 

Bagi yang nak buat bisnes pula, adakah anda berada di dalam group yang benar-benar memberi sokongan anda dari segala sudut tidak kira berkenaan produk, teknik marketing, konsultasi pengguna, motivasi diri dan sebagainya?

 

Keistimewaan Menjadi Ahli Shaklee Bersama Naimah Wahab

 

A) Untuk Kegunaan Sendiri:-

 

#1) Harga Ahli

Sudah pastilah anda mendapat harga ahli yang jauh lebih murah berbanding harga pasaran.

 

#2) Bonus Tunai

Sekiranya point terkumpul bulan tersebut mencapai 150UV (points), anda layak mendapat bonus tunai pada pertengahan bulan seterusnya. Lagi banyak point yang anda kumpul, lagi tinggilah bonus tunai anda, tau!

 

#3) Keahlian Kekal

Keahlian anda sebanyak RM 75 (WM) dan RM 85 (EM) adalah seumur hidup. Ini bermakna anda tidak perlu kekalkan UV tertentu untuk terus menjadi ahli.

 

#4) Konsultasi Seumur Hidup

Anda akan diberi konsultasi secara berpanjangan berkenaan cara makan vitamin, pantang larang, jadual makan khas atau sebarang persoalan berkaitan Shaklee.

 

#5) eBook

Anda akan diberikan eBook berkaitan produk yang dibeli, malah eBook-eBook lain pun anda dapat.

 

#6) Exclusive Group

Anda akan dimasukkan ke dalam group tertutup yang exclusive yang penuh dengan perkongsian tentang Shaklee, tips-tips menarik serta pelbagai info kesihatan.

 

B) Untuk Berniaga

Selain daripada kesemua 6 keistimewaan di atas, sekiranya anda berminat untuk berniaga selepas mencuba produk Shaklee, anda akan mendapat keistimewaan tambahan yang lain, iaitu:-

 

#1) Untung Runcit

Anda akan mendapat untung runcit sekitar 20-25% bagi setiap barang yang dijual.

 

#2) Ganjaran 3C

Anda berpeluang menikmati ganjaran 3C iaitu Cash, Car dan Convention dari Shaklee.

Cash – Bonus setiap bulan untuk jualan 150UV dan ke atas**.

Car – Insentif subsidi untuk pembelian kereta setiap bulan**.

Convention – Peluang umrah/percutian yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee**.

** Bagi yang layak sahaja.

 

4) eBook

Banyak koleksi eBook seperti Cara Makan Vitamin Shaklee termasuk pantang larangnya, eBook Inch Loss In 2 Week, eBook Susu Melimpah Ruah, eBook 15 Masker Shaklee dan macam-macam lagi. eBook untuk bina kejayaan dalam Shaklee pun ada tau.

 

Koleksi eBook Shaklee1

 

Nanti saya boleh berikan softcopy tersebut untuk anda edit bahagian contact. Tinggal nak share jer dengan pelanggan anda.

 

5) Testimoni

Koleksi softcopy testimoni pelanggan yang menggunakan produk Shaklee ni pun berlambak-lambak dalam simpanan saya. Kalau nak, saya boleh kasi. Pun sama, tinggal anda edit bahagian contact name jer.

 

Koleksi Testimoni Vivix

 

6) Kumpulan Sokongan

Anda tidak akan dibiarkan bersendirian. Malah anda akan dibantu secara berkumpulan tak kira masa sama ada melalui WhatApps Group, Chat Group, Facebook Group dan sebagainya. Dalam kumpulan ini, upline, downline dan sideline saling tolong-menolong dan berganding bahu dalam setiap hal.

Satu perkara yang amat dititikberatkan di dalam kumpulan kami ialah amalan rohani. Ini kerana, banyak bukti mereka yang berjaya di dalam group ini adalah dengan diiringi amalan rohani yang betul-betul konsisten.

Amalan yang macam mana tu? Hanya mereka yang berada di dalam group ini sahaja yang dapat tahu (>_<)

 

7) Super Secret Exclusive Group

iReach merupakan Super Secret Exclusive Group di bawah naungan Master Lyna dan Zainul yang sarat dengan info tentang produk, tips perniagaan, tips pemasaran, motivasi dan sebagainya.

 

iReach Shaklee

 

Anda kenal tak siapa mereka? Mereka adalah pasangan idola di dalam dunia Shaklee ni.

Hanya anda yang betul-betul ingin terlibat dengan bisnes Shaklee sahaja yang akan dimasukkan ke dalam group yang menjadi rebutan ramai ni tau. Melalui iReach juga anda berpeluang menyertai banyak program yang Super Exclusive seperti Jom Hebat Mega 2014.

 

 

Amacam? Syok kan? Program yang dianjurkan oleh iReach ni bukan sebarang program tau. Macam Jom Hebat Mega ni, selain daripada sesi dan slot tentang Shaklee, ada juga slot Magnet Diri yang dikelolakan oleh Encik Amin Idris.

Siapa tak kenal Encik Amin Idris, kan? Beliau adalah pengacara TV al-Hijrah, merangkap personaliti televisyen yang juga motivator terkenal. Memang termagnet kita dibuatnya.

Kalau anda nak tahu lebih lanjut tentang program Jom Hebat Mega 2014 di bawah iReach ni, nantikan entri saya yang akan datang.

 

Anda berminat ingin menjadi ahli? Tak perlu fikir panjang lagi. Daftar sekarang! Pasti anda tidak menyesal untuk berada di dalam group iReach ini.

 

Terima kasih.

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 -937 7380

SID: 1001144

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

2 thoughts on “Keistimewaan Mendaftar Shaklee Bersama Naimah Wahab

    1. Ya ririn, dearie. Modalnya sangat rendah, cuma berbekalkan jiwa kental, semangat yang tinggi dan tidak mudah berputus asa.

      Jika ririn berminat, nanti bagitau saja. Bisa didaftarkan kamu, dong 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge