• Putrajaya, Malaysia
  • May 25, 2024

Apabila puan J mendapati suami beliau yang telah didiagnos mengidap kanser kolon, hidup mereka telah berubah 360 darjah.

Apa yang sering dibimbangi oleh mereka sekeluarga akhirnya telah menjadi kenyataan. Patutlah sejak kebelakangan ini, suami beliau sering berak berdarah, hilang selera maka serta mengalami penurunan berat badan dengan begitu ketara.

Sebenarnya ayah kepada suami puan J ni telah meninggal 5 tahun lepas akibat kanser kolon, jadi apabila mendapat tahu suami beliau menghidapi penyakit yang sama, tentulah puan J menjadi bertambah risau.

Kanser kolon yang merupakan antara kanser utama yang sering menyerang kaum lelaki. Jadi sesiapa sahaja boleh terkena kanser ni. Bagi yang jenis tak jaga makan serta mempunyai latar belakang keluarga yang mempunyai penyakit yang sama, lagilah berisiko nak dapat penyakit kanser kolon ni.

 

 

Kenapa Kemoterapi Penting Untuk Pesakit Kanser

Apabila seseorang itu telah didiagnos sebagai pesakit kanser, mereka perlu menjalani kemoterapi sebagai salah satu rawatan kanser. 

Kemoterapi sangat penting kerana ia akan bertindak membunuh semua sel kanser.

Namun, hakikat pahit yang terpaksa diterima oleh pesakit kanser yang menjalani kemoterapi ialah sel sihat pun turut mati bersama-sama sel kanser tadi.

Sebab itulah, pesakit kanser yang menjalani kemoterapi akan rasa sangat lemah badan.

 

 

Kesan Kemoterapi Terhadap Pesakit Kanser

Selain daripada lemah badan, pelbagai lagi kesan daripada rawatan kemoterapi yang terpaksa dihadapi oleh pesakit kanser ni. Di antaranya ialah:

  • rambut dan bulu roma yang gugur membuatkan pesakit rasa hilang keyakinan diri
  • rasa loya serta sukar untuk menelan makanan
  • badan yang lemah tadi berterusan terasa lemah. Selalunya kita akan tengok pesakit kanser yang menjalani kemoterapi ni akan nampak pucat tidak bermaya seperti mayat hidup pun ada.

Sebab itulah, kalau boleh memang pesakit kanser yang dah menjalani kemoterapi, kalau boleh tak nak dah melalui azab yang sama untuk menghabiskan pusingan serta masa kemoterapi sama yang panjang.

 

 

Ikhtiar Suplemen Semulajadi Bantu Pesakit Kanser Yang Menjalani Kemoterapi

 

Vivix merupaan suplemen semujadi yang sangat disyorkan kepada pesakit kanser yang perlu menjalani rawatan kemoterapi.

Resveratrol dan polifenol (antioksidan) di dalam Vivix bukan sahaja membantu pesakit kanser menghadapi kesan kemoterapi dengan lebih baik, malah dapat membantu memendekkan sesi atau pusingan kemoterapi tersebut.

Malah kandungan antioksidan di dalam Vivix juga terbukti mampu merencatkan sel kanser namun pada masa yang sama, bertindak memelihara sel yang sihat.

Testimoni Vivix Bantu Kurangkan Pusingan Kemoterapi

 

 

Resveratrol Vivix bantu kurangkan pusingan kemoterapi

 

 

Resveratrol Vivix bantu kurangkan pusingan kemoterapi

 

 

 

Resveratrol Vivix bantu kurangkan pusingan kemoterapi

 

 

Cara Order Vivix Bantu Kurangkan Pusingan Kemoterapi

 

Untuk masalah kanser, dos pengambilan resveratrol dalam Vivix adalah perlu lebih tinggi berbanding mereka yang tidak mempunyai kanser.

Ini kerana, sel kanser membiak dengan sangat pantas. Jadi, jumlah 6 botol Vivix perlu dihabiskan dalam tempoh tertentu (hubungi saya untuk konsultasi).

Jika ingin membuat tempahan Vivix sendiri, boleh klik pada link di bawah.

 

 

cara buat pembelian vivix online

 

 

Boleh whatapps saya jika anda perlukan bantuan untuk mendapatkan Vivix.

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge