• Putrajaya, Malaysia
  • September 29, 2022
kurus sihat dengan mudah

Walaupun bulan Ramadan bakal menjelma tak sampai 1 minggu jer lagi ni, tu tak bermakna kita takde harapan nak turunkan berat badan.

Malah bulan puasalah antara waktu terbaik untuk bertambah kurus dan sihat. Tapi janganlah niat berpuasa tu sebab nak kurus cantik hensem bergaya jer.

Jangan lari daripada niat asal kita, biar badan semakin sihat agar ibadah puasa dan aktiviti harian berjalan lancar.

Masalah utama orang nak kurus ni selalunya adalah sukar nak disiplin, ikut mood, macam takde masa, tak tahu nak pilih menu, tak tahu nak seimbangkan senaman yang bersesuaian dan yang paling besar cobaaaaan dia adalah tak tahan dugaan, betul tak?

Jadi, program sebegini diwujudkan atas dasar nak membantu seramai mungkin orang lain untuk menurunkan berat badan. Sebabnya diri sendiri dah alaminya terlebih dahulu.

Kalau nak tahu, kebanyakan peserta program detoks dan eat clean sebelum ni, rata-ratanya mengalami penurunan  berat badan sebanyak lebih kurang 3 KG ke atas. Malah, ada yang sampai 5 KG lebih. Semuanya dalam masa 14 hari sahaja.

 

 

kurus sihat dengan mudah

 

Yuran program ni adalah sebanyak RM 250. Tapi duit ni memang beri nilai kembali kepada semua peserta sebab digunakan untuk beli vitamin yang terlibat. Kalau peserta belum lagi mendaftar sebagai ahli Shaklee, lagilah untung :D.

Program ni sesuai untuk semua orang, tak kiralah dah kahwin ke belum, lelaki ke perempuan, bekerjaya ataupun seorang suri rumah. Kalau yang suri rumah, lagilah tersangat sesuai.

Sebabnya, tak perlu nak keluar rumah. Dengan baby pun boleh dapat hasil yang mantop…hehehe

Semua peserta dalam program ni akan dapat guide daripada orang yang dah ada pengalaman yang sama secara langsung. Termasuklah saya yang pada awal nye macam nak test jer pun, dah turun 3.6 KG dalam masa 14 hari.

Nanti, kalau nak join, jangan lupa whatapps 019-937 7380 ye.

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

ID: 1001144

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

9 thoughts on “Program Kuruskan Badan Secara Online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge