• Putrajaya, Malaysia
  • December 5, 2023

Collagen Powder ni sangat sinonim dengan awet muda. Sebut jer perkataan kolagen, mesti orang terbayangkan kulit yang gebu, cantik, awet muda dan berseri-seri. Malah sekarang ni, berlambak-lambak produk berasaskan kolagen di pasaran.

 

SCP atau Shaklee Collagen powder ni sangat-sangatlah istimewa. Kenapa tu? SCP ni bukan sahaja baik untuk kecantikan luaran kita, malah turut berperanan dalam kesihatan dalaman kerana tubuh kita ni terutamanya tulang kita, hampir 80% kepadatan tulang adalah terdiri daripada kolagen. Jadi, tak hairanlah Shaklee Collagen Powder ni mempunyai banyak sangat keistimewaan serta fungsinya untuk tubuh kita.

 

Peranan & Keistimewaan Shaklee Collagen Powder (SCP)

 

 

Kebaikan dan fungsi Shaklee Collagen Powder

 

 

collagen-tips2

 

 

collagen-tips3

 

 

Best Kan Shaklee Collagen Powder?

 

Nampak kan betapa pentingnya kolagen untuk tubuh kita. Collagen Powder ni inshaa Allah menyokong segala fungsi dan keperluan tubuh badan kita seperti yang dinyatakan di atas ni.

 

 

Promosi Shaklee Collagen Powder

 

Oh ya, bulan ni ada promosi berkembar Meal Shake, Beli 3 Dapat 4, membeli sambil beramal, serta Collagen Powder, Beli 6, Dapat 7 Kotak.

 

 

Kebaikan dan keistimewaan Collagen Shaklee

 

Shaklee Collagen Powder ni mengandungi 15 sachet dalam setiap kotak dan berharga RM 298. Kalau join ahli, dapat harga yang tersangat jauh lebih murah. Walaupun 15 sachet, boleh tahan sehingga sebulan lebih tau, tapi ada caranya 🙂

 

Sekiranya anda ingin mencuba SCP ni, anda boleh Order Sendiri Shaklee Collagen Powder atau hubungi saya untuk mendapatkan penjimatan yang berganda atau keahlian percuma 🙂

 

Myliferia; Your Healthy Choice

 

Eh, baru perasan, topik wordless, tapi banyak pulak terlajak membebel….hehehe

 

Hubungi saya untuk order atau mendaftar sebagai ahli Shaklee,

 

Naimah Wahab
SMS/WhatApps: 019 – 937 7380
Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

2 thoughts on “Wordless Wednesday 3; Kenapa Kolagen Penting?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge