• Putrajaya, Malaysia
  • April 13, 2024

Orang yang bersalin yang biasanya mengalami luka pada bahagian vagina serta perlu dijahit ni memang perlu penjagaan rapi agar luka segera sembuh. Apabila luka cepat baik, maka kesakitan akibat luka dan jahitan pun akan segera pulih seperti sediakala.

 

 

tips luka bersalin sembuh segera

 

Tapi sebagai ibu berpantang yang mungkin ada anak-anak lain yang masih kecil, memang tak boleh nak harapkan sangat nak berpantang macam anak pertama dulu. Dulu anak sulung, kita bolehlah dilayan bagaikan puteri gitu. Sekarang ni serba serbi kitalah.

Peruntukan cuti suami bagi isteri yang bersalin pun seminggu sahaja kan.

Kalau ada anak yang sedang bersekolah lagilah. Memang perlu berpantang kat rumah sendiri. Kalau kebetulan mak atau pembantu rumah memang tidak ada, nak tak nak, terpaksa juga gagahkan diri untuk sediakan sendiri apa yang patut dalam pantang ni.

Jadi memang agak mencabar kalau luka bersalin lambat sembuh.

Ni tak kira lagi kalau baby ada kuning. Terpaksa pula berulang-alik ke hospital untuk check tahap kuning baby.

Dah banyak bergerak, lagilah ambil masa luka jahitan bersalin hendak sembuh. Yang sakit akan bertambah sakit.

Jadi macam mana nak agar luka bersalin serta jahitan cepat sembuh dan sakit cepat hilang?

 

Baca juga 5 Cara Hilangkan Sakit Luka Jahitan Bersalin

 

Mesti dah ramai yang tahu kan, banyak juga ibu telah memilih Vivix yang didapati sangat berkesan untuk mengatasi masalah mereka.

 

Bagaimana Vivix Bantu Sembuhkan Luka Bersalin Cepat?

Vivix mengandungi resveratrol yang membantu membaik pulih sel-sel yang rosak. Semasa proses kelahiran bayi, banyak sel telah mengalami kerosakan atau kecederaan, jadi

 

Testimoni Vivix Bantu Hilangkan Sakit & Sembuhkan Luka Jahitan Lepas Bersalin

Testimoni 1: Luka Bersalin Banyak, 3 Hari Ambil Vivix Hilang Sakit

tips luka bersalin sembuh segera

 

Testimoni 2: Luka & Sakit Cepat Hilang Serta Milk Booster

tips luka bersalin sembuh segera

 

Testimoni 3: Luka Jahitan Cepat Sembuh

 

tips luka bersalin sembuh segera

Testimoni 4: Luka Operation Cepat Sembuh Berbanding Jangkaan Doktor

tips luka bersalin sembuh segera

Testimoni 5: Resveratrol Bantu Sembuhkan Luka Bersalin Ceaser

 

tips luka bersalin sembuh segera

 

Testimoni 6: Luka Bersalin Pulih Kurang 10 Hari

 

tips luka bersalin sembuh segera

 

Testimoni 7: Vivix Pilihan Berpantang C-Sect

 

tips luka bersalin sembuh segera

 

Testimoni 8: Sakit Jahitan Bersalin Hilang Segera

 

tips luka bersalin sembuh segera

 

Testimoni 9: Rasa Cepat Sihat Dalam Pantang

 

tips luka bersalin sembuh segera

 

Testimoni 10: Luka Pembedahan Dalam Pantang Cepat Sembuh

 

 

Cara Order Vivix Bagi Menghilangkan Kesakitan Luka Jahitan Bersalin

Untuk order Vivix sendiri secara online menggunakan kad kredit atau kad debit, boleh klik pada ikon dibawah.

cara buat pembelian vivix online

Boleh juga hubungi saya segera jika memerlukan bantuan untuk membuat order Vivix seperti berikut:

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

(Atau klik terus untuk WhatApps: www.wasap.my/60199377380)

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge