• Putrajaya, Malaysia
  • June 18, 2024

Sejak saya discover yang batuk berkahak anak kedua saya, Alhamdulillah beransur sembuh dengan berikhtiar menggunakan Omega Guard, saya memang akan pastikan agar ianya menjadi antara suplemen yang wajib ada kat rumah.

Memang saya spare untuk anak-anak terutamanya untuk perisai batuk atau lebih tepat lagi sebagai penawar batuk berkahak.

 

 

penawar batuk berkahak

 

Beri Omega Guard time batuk berkahak ni, hati mama kene cekal skit.

Sebabnya, lepas ambil Omega, anak akan batuk dengan agak kuat dan berpanjangan.

Lepas tu nanti, anak akan muntah kahak. Terutanya anak kecil. Lepas muntah kahak, memang anak akan kelihatan agak lega dan beransur sihat.

Yelah kan, budak-budak kecil terutamanya yang berusia bawah 2 tahun ni, manalah reti nak luahkan kahak sendiri.

Kalau bayi baru lahir atau bawah 1 tahun, lagi kesihan kalau terkena batuk berkahak ni.

Batuk berkahak ni jangan buat main-main, kalau dibiarkan, boleh sebabkan jangkitan kuman ke bahagian organ tubuh yang lain terutamanya paru-paru.

Apa Best Sangat Omega Guard Ni?


Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan

 

Fungsi EPA

  • Mencegah kanser
  • Mencegah pembekuan darah
  • Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan
  • Baik untuk pesakit jantung
  • Menghindar tekanan perasaan
  • Mencegah penyakit darah tinggi

Tugas DHA

  • Mencegah asma
  • Meningkatkan daya seksual
  • Mencegah sakit kulit
  • Mengelakkan kanser payu dara
  • Mengelak kanser prostat
  • Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
  • Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan


Kan dah kata, memang best Omega Guard nih ?

 

Promosi Omega Guard Oktober 2016

  • Beli 7 pada harga 6 botol (Buy 6 Free 1)
  • Beli 2 botol Omega Guard, 5% diskaun

Kalau nak mencuba atau merebut peluang nak guna atau simpan stok Omega Guard kat rumah, bagus sangat rebut peluang promosi Omega Guard yang cuma tinggal beberapa hari lagi ni.

Whatapps ke 019.9377380.

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge