• Putrajaya, Malaysia
  • May 25, 2024

Klik-klik Barang Sampai

Salah satu sebab utama saya tertarik sangat nak join bisnes Shaklee ni kerana ianya dijalankan secara dropship.

Bertambah mudah apabila boleh dilakukan secara online 100%.

Hanya bermodalkan RM 69 (dulu sebelum GST, RM 65 jer), dah layak dapat harga ahli, kumpul point dan jika layak, dapat pula menikmati bonus 3C iaitu Cash, Car dan Convention.

Dalam keadaan saya yang ketika waktu join tu mempunyai anak yang masih kecil dan takde kenderaan (ada satu lagi kereta suami, tapi manual…hehehe), memang dropship adalah pilihan terbaik.

Bila buat order secara online ni memang mudahlah sangat. Lepas customer membuat bayaran, saya akan terus ke website shaklee.com.my untuk membuat pesanan.

Tak perlu berpanas, berhujan, bersesak, beratur panjang, lemas dalam jem dan macam-macàm lagilah. Buat order sambil baring-baring atau menyusukan bayi pun boleh.

Penghantaran biasanya 1-5 hari bekerja. Tapi selalu je berlaku, bila saya order awal pagi, petang tu dah terima barang.

Tapi kalau musim perayaan tu, jadual penghantaran kadang-kadang lari skit. Tapi tabik sangat dengan pihak courier Shaklee macam GDex ni, pernah buat penghantaran barang ke rumah saya hingga waktu malam.

Alhamdulillah sangat, setakat ni takde lagi kes customer saya barang tak sampai.

Memang mudah kan? Kalau member yang saya tolong daftarkan pula biasanya saya akan ajar buat online shopping sendiri. Namun kalau diaorang ada sebarang masalah, saya akan tolong orderkan.

Selain daripada buat pembelian online, boleh juga buat order kat kaunter HQ Shaklee atau mana-mana branch dengan menggunakan ID ahli, contohnya 1001144 (Nornaimah Abdul Wahab).

So cool and so easy. I LOVE it???

 

cara-perniagaan-paling-efisyen

 

#tsunamishaklee

#8cellent

#daretodreams

#myliferia

#bisnesdarirumah

#whatapps_0199377380

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge