• Putrajaya, Malaysia
  • July 15, 2024

Menjadi ahli Shaklee ni, tak kiralah untuk berbisnes atau nak makan sendiri, memang banyak keistimewaannya.

Sebabnya, banyak program yang disediakan oleh pihak Shaklee, khas untuk semua ahli yang telah sah mendaftar.

Salah satunya adalah Health & Wellness Fair.

Program Health & Wellness Fair ni merupakan salah satu daripada program yang sering diadalan secara percuma.

Yang syoknya tu, boleh angkut satu family.

Program ni basanya diadakan pada hujung minggu.

Contohnya macam yang terdekat, adalah hari Sabtu ni.

Ada dibuat analisis kulit, kira BMI, pemeriksaan tekanan darah.

Selain daripada itu, terdapat demo lagi. Demo nak sediakan smoothie sihat, penjagaan kesihatan dan kebersihan rumah serta demo kecantikan kulit.

Macam manan cara terbaik nak sihat dan cantik luar dalam kan.

Walaupun program ni esok, yang mendaftar harini pun, boleh terus join.

Moh lah kita reramai ke sana. Best sangat ni.

 

keistimewaan daftar ahli shaklee

 

#tsunamishaklee

#8cellent

#daretodreams

#myliferia

#bisnesdarirumah

#whatapps_0199377380

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge