• Putrajaya, Malaysia
  • April 13, 2024

Vivix memang sinonim dengan pesakit yang mengidap pelbagai jenis penyakit kronik. 4 bahan istimewa dan ekslusif yang terdapat di dalamnya telah berjaya membantu ramai pesakit kronik untuk menjalani hidup seperti sedia kala sebagaimana sebelum mereka sakit.

Sebelum ni, testimoni Vivix dan pesakit kanser kebanyakkannya dikongsikan oleh mereka yang berada di luar negara. Kali ni, saya nak share tentang pesakit kanser paru-paru di Malaysia yang dengan izin Allah diberikan kesembuhan dengan mengamalkan produk Shaklee terutamanya Vivix yang memang terkenal dengan anggur Muscadine.

Pernah tak anda dengar nama Law Chu Hian? Beliau dulu terkenal sebagai pembaca berita Edisi Siasat NTV7. Namun, beliau telah lama berhenti berkhidmat di NTV7 setelah beliau mengalami satu musibah yang menjadi ‘turning point’ yang telah merubah keseluruhan hidup beliau. Apakah ‘turning point’ tersebut?

 

Testimoni Vivix Kanser paru-paru Master Law

 

13 tahun dahulu, Law Chu Hian telah disahkan mengidap kanser paru-paru. Walaupun semuanya di luar jangkaan, namun khabar berikut tidak sesekali mematahkan semangat beliau untuk berikhtiar menjadi sihat. Sebagai alternatif, beliau telah mengamalkan vitamin Shaklee sebagai makanan tambahan untuk melawan penyakit kanser ni. Jom baca luahan jauh dari sudut hati beliau.

 

Saya bertemu dengan Shaklee selepas satu tahun kemoterapi. Ya, saya seorang pengidap kanser yang masih hidup. Pada awal Disember 2003, saya telah didiagnosis dengan tumor paru-paru, dan lebih tepat, Germa-sel Tumor. Berita itu datang sebagai tamparan yang dahsyat kepada semua aspek dalam hidup saya kerana saya tidak pernah jangka yang saya akan didiagnosis sebagai pesakit kanser.

Bahagian yang paling mencabar untuk menjadi seorang pesakit kanser adalah rawatan itu sendiri. Saya telah melalui regim kemoterapi selama 3 bulan. Percayalah, ia adalah neraka! Mimpi ngeri yang paling teruk ialah muntah itu sendiri. Apa sahaja pergi ke perut saya, saya akan muntah dalam masa yang singkat, dan trauma itu berakhir dengan muntah darah.

Sejak itu, saya menjadi vegetarian tulen, yang bermaksud, dalam diet saya, tiada daging, tiada telur, tiada susu, tiada bawang putih (kecuali Garlic Complex Shaklee), dan tidak ada bawang. Sebelum saya bertemu dengan Shaklee, saya benar-benar tidak bertenaga dan lesu, dan semua orang menasihati saya supaya tidak menjadi vegetarian, tetapi dari pembacaan saya dan pengalaman peribadi saya dengan pesakit, saya menyedari bahawa menjadi vegetarian adalah terbaik untuk kesihatan saya yang tidak begitu memuaskan.

Segala-galanya berubah setelah Shaklee datang dalam hidup saya pada Julai tahun ini. Bukti terbaik adalah keputusan pemeriksaan perubatan paru-paru saya. Selepas mengambil Shaklee selama kira-kira 4 bulan, saya pergi untuk temujanji setiap 6 bulan sekali untuk pemeriksaan perubatan.

 

Testimoni Kanser Paru-paru Master Law

 

Saya sangat gembira apabila mengetahui bahawa “kad laporan” saya SEMPURNA! Orang sentiasa bertanya kepada saya, “apakah produk Shaklee yang saya ambil?” Dan jawapan saya sentiasa, “semua!” Memang betul, SEGALANYA, kerana ia adalah daripada makanan tambahan penjagaan kulit dan penjagaan rambut, dan semua produk isi rumah, saya Shaklee-kan hidup saya.

Walau bagaimanapun, apabila saya pertama kali mula mengambil Shaklee, saya mengalami krisis penyembuhan – Saya mengalami batuk sehingga paru-paru saya meletup! Dengan kepercayaan dan keyakinan dalam produk Shaklee dan sistem imun saya sendiri, saya teruskan juga. Dan sekarang, saya mula menikmati masa, kesihatan dan kebebsan kewangan.

Sekali lagi saya berterima kasih kepada Dr. Shaklee untuk memberikan dunia yang terbaik, dan kerana membernarkan saya untuk benar-benar menikmati kebebasan dalam kehidupan. Terima kasih, saya sukakan anda, Dr. Shaklee! Dan saya cintakan ibu bapa saya untuk semua perkara yang indah mereka memberi saya sepanjang hidup saya” – Master Law Chu Hian.

 

 

Master Law Chu Hian
Master Law yang nampak sentiasa awet muda.

 

 

Berpantang maut sebelum ajal. Begitulah luahan hati bekas pesakit kanser paru-paru ni. Yang penting berikhtiar sedaya mungkin untuk berubat.

Setiap penyakit, pasti ada ubatnya kecuali mati. Pengalaman yang dilalui oleh Master Law ini telah memberi harapan baru kepada pesakit kanser yang lain bahawa mereka ada peluang untuk sembuh.

Untuk masalah kanser, dos pengambilan resveratrol dalam Vivix adalah perlu lebih tinggi berbanding mereka yang tidak mempunyai kanser.

Ini kerana, sel kanser membiak dengan sangat pantas. Jadi, jumlah 6 botol Vivix perlu dihabiskan dalam tempoh tertentu (hubungi saya untuk konsultasi).

Boleh whatapps 019-9377380 jika anda perlukan bantuan saya untuk mendapatkan Vivix.

Jika ingin membuat tempahan Vivix sendiri, boleh klik pada link di bawah.

Order 6 Botol Vivix

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: Myliferia

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

2 thoughts on “Bahaya Penyakit Kanser Paru-Paru Yang Boleh Membawa Maut

  1. Vivix memang merupakan suplemen yang mengandungi antioksidan yang kuat. Sesuai untuk kehidupan sekarang yang banyak dengan radikal bebas. Info yang padat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge