• Putrajaya, Malaysia
  • December 5, 2023

Assalamualaikum dan salam sejahtera 🙂

 

Heeee….macam mana nak kabo eh? Bukan cerita 18 SX yer. Cuma nak berkongsi perkara yang agak sensitif tapi mungkin segan nak diluahkan oleh suami isteri. Kiter direct to the point lah ye, den tak gheti nak pusing-pusing ayat…hehehe…

 

cinta suami isteri

 

Ok, masalah biasa yang dihadapai oleh pasangan suami isteri tak kiralah yang baru kahwin, namun terutama yang dah lama kahwin ialah belum mendapat zuriat serta masalah-masalah dalaman yang lain. Ok, jom kiter tengok vitamin-vitamin yang boleh diikhtiarkan.

 

Vitamin Untuk Suami

 

Vitamin E

Vitamin E ni akan membantu untuk menaikkan mood untuk bersama. Selain daripada itu, Vitamin E sangat tinggi dengan anti-oksidan yang akan bertindak menutralkan radikal bebas yang ada di dalam tubuh.

Kalau banyak radikal bebas, tubuh akan banyakkkkk tidak sihat.

 

CoQ Health Plus

CoQ Health Plus yang juga dikenali sebagai CoQ10 ni membantu untuk mengekalkan stamina suami agar bertahan lebih lama. Ia sangat membantu kesihatan jantung.

 

Zinc Complex

Zinc Complex sangat berkait dengan perihal sperma. Ia membantu menghasilkan sperma yang banyak dan berkualiti. Maka, peratusan untuk mendapat anak akan meningkat. Dengan kata lain, Zinc sangat membantu dalam meningkatkan kemampuan seks lelaki.

 

Vitamin Untuk Isteri

 

GLA Complex

GLA turut membantu para isteri untuk meningkatkan mood untuk bersama. Fungsi utama GLA adalah menstabilkan hormon. Hormon yang tidak stabil boleh menjadi punca pelbagai masalah kesihatan kepada wanita.

 

Alfafa

Alfafa dikatakan sebagai jamu moden dan berfungsi seperti kacip fatimah. Selain daripada itu, Alfafa sangat membantu dalam masalah keputihan, period pain, resdung, peranakan dan banyak lagi.

 

Semoga ikhtiar yang dibuat oleh anda demi keharmonian rumah tangga akan diberkati. Andai dikurniakan zuriat, semoga mereka bakal menjadi saham anda di akhirat nanti, inshaa Allah.

 

Terima kasih 🙂

 

iR Naimah Wahab
SMS/WhatApps: 019-937 7380
Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

2 thoughts on “Agar Cinta Suami Isteri Kekal Membara (18SX)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge