• Putrajaya, Malaysia
  • February 23, 2024

Walaupun seorang ibu yang menyusu mendapat rukhsah atau keringanan untuk berbuka puasa, namun seboleh-bolehnya pasti semua ibu yang tiada masalah kesihatan ingin berpuasa penuh kan? Mana best nanti bila semua orang makan, kita pula terpaksa ganti puasa sorang-sorang, ye tak?

Macam Puan Salwa ni, beliau dah melalui tahun ke-7 berpuasa sambil hamil, menyusu atau kedua-duanya sekali. Yang menakjubkan tu, semuanya berjalan lancar. Tiada keluhan letih atau susu merudum.

Nak tahu rahsia beliau? Jom layan video ni:-

 

 

 

Best sangat kan? Macam pengalaman saya pula. Alhamdulillah, kedua-dua anak lelaki saya ni menyusu badan sehingga 2 tahun lebih. Boleh dikatakan masa kehamilan dan menyusu tu jatuh pada bulan puasa. Macam dah tiap-tiap tahun pula berpuasa sambil hamil dan menyusu bayi. 🙂

Tahun ni, Alhamdulillah Allah beri rezeki hamil anak ke-3. Saya berasa sangat beruntung sebab Shaklee sedang lancarkan 4 jenis YES pack yang menjadi rebutan ramai. Set tersebut termasuklah Prenatal, Postnatal, Anti Aging dan Healthy Fitness.

Ibu yang menyusukan boleh merebut peluang menggunakan Set Prenatal dan cuma tambah Alfafa jer.

Yang best dan untung sangat kalau beli set ni ialah ada tambahan point yang melayakkan kita dapat cash bonus serta dapat lagi 5% potongan.

Kalau yang nak mencuba mana-mana YES Pack ni, lepas tu, nak daftar ahli pulak, dapat lagi free multivitamin (VitaLea yang berharga RM 88.75).

Ni tak termasuk lagi kalau yang plan nak jana pendapatan. Uish berbaloi-baloi.

Opsss!!!! Berbalik kepada cerita Puan Salwa tadi, memang happy sangat kalau kita ibu yang hamil atau menyusukan ni dapat puasa penuh tanpa masalah kan?

Ikuti semua 4 rahsia yang beliau kongsikan, inshaa Allah, hasilnya pastinya tidak mengecewakan. Semoga para ibu hamil atau yang sedang menyusu dapat menjalani puasa pada tahun ini dengan lancar dan penuh bertenaga.

 

Nak Tahu Sharing Lain Tentang Keberkesanan Shaklee Terhadap Tahap Kesihatan?

Video Testimoni Wajib Tengok, Luahan Daripada Hati Yang Paling Dalam. Semuanya ringkas, padat dan menarik 🙂

 

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Page: KurusLangsingSebelumRaya

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge