• Putrajaya, Malaysia
  • July 16, 2024
Kerja sebagai WAHM

Peluang Jana Pendapatan Dengan Modal Rendah Legakan Masalah Kewangan Lepas Raya

Menurut Jurulatih Kejayaan & Pakar Pemasaran No. 1 Asia, Dr. Azizan Osman, salah satu cara paling selamat untuk memulakan atau mencuba sesuatu perniagaan adalah memilih perniagaan yang mempunyai modal paling minima. …

tips susu melimpah ruah bulan puasa

4 Rahsia Menyusu Sambil Berpuasa Pada Bulan Ramadan Tanpa Masalah

Walaupun seorang ibu yang menyusu mendapat rukhsah atau keringanan untuk berbuka puasa, namun seboleh-bolehnya pasti semua ibu yang tiada masalah kesihatan ingin berpuasa penuh kan? Mana best nanti bila semua orang …

kenapa pilih Shaklee

Sejarah & Latar Belakang Shaklee – Part 2

Dah lama rupanya saya tertinggal nak sambung Sejarah & Latar Belakang Kejayaan Shaklee – Part 1 yang lalu. Banyak sangat perkara yang nak dikongsikan sebenarnya 🙂 Ok, jom kita sambung.   …

rawat osteoarthritis lutut dengan shaklee

Kaitan Penyakit Sendi Lutut Dengan Obesiti

Osteoarthritis merupakan kumpulan penyakit sendi yang paling kerap menjadi punca gangguan sendi yang merupakan antara masalah kesihatan utama seluruh dunia. Kajian epidemiologi Amerika Syarikat dengan menggunakan penilaian radiologik mendapati 80% golongan …

Motivasi boleh menjadi pencetus tenaga dalaman yang luar biasa. Hanya dengan sebaris ayat, ia mampu mengubah dunia kita. Semuanya bergantung kepada cara bagaimana kita melihat dunia kita terkesan dengan motivasi tersebut.

Hari-hari Yang Penuh Motivasi – 1

Motivasi boleh menjadi pencetus tenaga dalaman yang luar biasa. Hanya dengan sebaris ayat, ia mampu mengubah dunia kita. Semuanya bergantung kepada cara bagaimana kita melihat dunia kita terkesan dengan motivasi tersebut. …

Tips kuruskan badan

6 Kebaikan Bersenam & Aktiviti Fizikal Yang Teratur

Senaman dan aktiviti fizikal merupakan satu cabang penting dalam penjagaan kesihatan dan bentuk badan seseorang selepas mempunyai diet yang betul. Ia juga sangat berfaedah dan membantu meningkatkan kualiti hidup kita.   …

Tips Sihat Secara Islam

Tips Kesihatan Islam; Berdisiplin Dalam Makan & Minum

Jika diselidiki, sekarang ni banyak penyakit yang menyerang kita sangat berkait rapat atau berpunca daripada makanan dan minuman yang kita ambil. Seiring dengan perkembangan pesat teknologi, pelbagai pilihan makanan dan minuman …

Tips berjaya dalam hidup dan perniagaan

Senarai Keutamaan Yang Menjadi Kompas Kejayaan Orang Hebat

Seringkali apabila kita bertanyakan resipi kejayaan seseorang yang telah mencapai satu tahap yang agak membanggakan, pasti salah satu daripada rahsia kejayaan mereka adalah meletakkan sesuatu keutamaan (priority) dalam kehidupan. Senarai keutamaan …

Selamat Menyambut Ramadan Al-Mubarak

Salam Ramadan buat semua pengunjung myliferia.my yang sentiasa dalam rahmat Allah Taala. Alhamdulillah kita masih diberi peluang untuk merebut pelbagai kabikan dan hikmah yang telah dijanjikan-Nya sepanjang bulan yang penuh berkat …

Jana pendapatan dengan Shaklee

Perkara Asas Menjadi Seorang Jutawan Walupun Dari Rumah

Segalanya adalah tidak mustahil. Seorang Work At Home Mom (WAHM) pun mampu menjadi seorang jutawan. Bunyinya macam best jer kan, tapi sudah pasti ada rahsia atau tips yang diamalkan sehingga berjaya …