• Putrajaya, Malaysia
  • July 16, 2024

Macam mana kita nak tahu hidup kita lebih baik dan lebih bermakna?

Perhatikan diri kita, bandingkan diri kita dahulu dan sekarang.

Pada saya, saya memang dapat rasakan yang penglibatan saya sebagai WAHM (Work At Home Mom) telah banyak mengubah diri saya sendiri ke arah yang lebih baik.

 

tuah hisup

 

Sebenarnya saya sangat bersyukur apabila Allah terus temukan saya dengan group yang betul dengan produk yang terbaik.

Dalam kumpulan kami, coaching yang diberikan terbahagi kepada 2 bahagian terbesar.

Pertama adalah ilmu berbisnes termasuklah tips pemasaran, tips blogging, tips facebook, nak bisnes online atau offline dan macam-macam lagilah ilmu teknikal dan ilmu produk dan juga pelan perniagaan syarikat.

Bahagian kedua adalah pembangunan sahsiah diri. Siapa kita sebenarnya di dunia ni.

Bagaimana bisnes yang kita jalankan ni boleh menjadi dana kita di akhirat nanti.

Kepentingan sharing kebaikan produk serta peluang menjana pendapatan yang tiada limit yang mana boleh direbut sama rata oleh sesiapa sahaja. Asalkan usaha, azam dan tawakkkal, tanpa jemu.

Group ni telah banyak mengajar saya untuk menjadi penyebar aura positif. Supaya orang di sekeliling tak kira yang nyata atau maya, terpalit sekali wanginya aura tersebut.

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

4 thoughts on “Bagaimana Kita Nak Tahu Kehidupan Kita Lebih Baik?

  1. Saya suka petik kata-kata Prof. Yahya Mat Som. “Perubahan bermula dalam diri”. Ayat ini basic je. Tapi sebenarnya dah diaplikasikan dalam pelbagai bidang. Cara, alat, produk, hanya mampu membantu setakat satu tahap sahaja. Kalau nak lebih, diri sendiri yang kena usaha lebih. TQ for sharing.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge