• Putrajaya, Malaysia
  • December 1, 2023

Kehamilan pada trimester ke-3 sering menyebabkan seseorang wanita tu cepat berasa letih dan sukar bergerak. Biasanya disebabkan faktor kandungan serta berat badan yang semakin bertambah.

Mana tak penat kan, bawak baby yang semakin membesar ke hulu ke hilir. Selera waktu hamil ni pun selalu jer bertukar-tukar. Ada masanya, sesetengah ibu atau bakal ibu, bermasalah nak telan makanan sepanjang kehamilan. Padahal sebelum ni, favourite food tu.

Bila tak cukup zat, bertambah-tambahlah penat ibu mengandung ni.

Tapi lain pula halnya dengan Puan Ainul Mustafa nih. Siap travel naik flight lagi bersama teman-teman ke Yogyakarta sewaktu beliau hamil 7 bulan.

Mereka melawat salah sebuah tempat bersejarah tersohor kat sana iaitu Candi Borobudur.

Beliau yang dengan kandungan yang nampak agak besar siap panjat lagi candi tu. Malah menjadi orang pertama yang sampai kat atas berbanding teman-teman beliau yang tidak mengandung. Kagum tak?

Apa yang beliau amalkan sehingga menjadi kuat dan cergas serta bertenaga semasa travel dalam hamil? Jom layan video daripada beliau ūüôā

 

 

Kalau kalian nak tahu, Candi Borobudur ni adalah kuil Buddha terbesar di dunia. Di dunia tuh! Amacam, ada berani nak panjat macam Puan Ainul Mustafa ni? Beliau panjat sewaktu sedang hamil 7 bulan, kita yang tak hamil ni, mesti steady jer kan? Kan?

Kalau nak kekal kuat, cergas dan bertenaga macam beliau, boleh ikut jer amalan beliau mengambil 2 jenis suplemen. Jadi, taklah pancit di tengah jalan kalau join aktiviti yang mencabar fizikal ni, ye tak? Kalau tak, buat malu jer kat mak sorang buyung ni haaa. hehehe

 

Nak Tahu Sharing Tentang Keberkesanan Shaklee Terhadap Tahap Kesihatan?

Video Testimoni Wajib Tengok, Luahan Daripada Hati Yang Paling Dalam. Semuanya ringkas, padat dan menarik ūüôā

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

2 thoughts on “Wanita Hamil 7 Bulan Mampu Tawan Candi Borobudur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge