• Putrajaya, Malaysia
  • February 23, 2024

Kelas WOL iReach ni sebenarnya diadakan pada hari Ahad, 15 Februari yang lalu. Memang nak buat entri pasal kelas ni tapi tak berkesempatan sebab beri laluan kepada video testimoni Shaklee Effect yang berlambak-lambak tu…heeee

WOL ni singkatan kepada Wheel Of Life dalam group whatapps kami. Terdapat beberapa group WOL yang telah diwujudkan. Apa yang paling teruja tu, kami yang hadir ni adalah 12 orang yang terpilih sahaja di kalangan ahli WOL yang lain untuk sesi yang julung-julung kali diadakan ni. Wah, memang rasa cam special jer 🙂

Dalam kelas WOL ni kami didedahkan tentang bagaimana nak jadi manusia hebat, lain daripada yang lain. Kuncinya adalah untuk berjaya di dunia dan sudah pastilah di akhirat.

Satu rahsia kejayaan hidup ialah dengan mengamalkan teknik Life Saver. Hanya dalam masa 6 minit sebaik sahaja bangun daripada tidur, kita melakukan 6 perkara yang bakal merubah hari-hari kita. Memang kami dah amalkan hingga kini 🙂

 

Wheel Of Life
Kids’ friendly class. Mana nak cari kelas yang meriah dengan bebudak kan? Tapi seronok sangat sebab ianya bukan penghalang untuk menuntut ilmu.

Eh, ada assignment lah yang nak kene buat. Setiap peserta perlu bercerita tentang teman yang tertulis di dalam kertas yang diperolehi.

Saya dapat nama Norli. So lepas interview serba sedikit, ni dia perihal sahabat baru yang comel lote ni:-

Nama Penuh: Norliazira Binti Jusoh

Nama Panggilan: Norli

Asal: Kelantan

Adik-beradik: Anak ke-5 daripada 8 orang adik-beradik

Kerja: Hong Leong Bank

Makanan Kegemaran: Bihun Sup

Minuman Kegemaran: Air Masak (patutlah kulit cantik jer, hehe)

Sebab Suka Shaklee: Sebabnya bila ambil Shaklee, dapat bonus. Yakni, ambil Shaklee kerana ingin menyusu dengan lebih produktif. Dapat bonus kesihatan diri dan kulit.

Yang lain-lain tu, nanti interview di lain harilah…kiki

 

(null)
Dari Kanan; Faezah, Zulaikha, Naimah, Fina, PM Lyna, Syida, Ayu, Atie, Aju,Norli dan Raha (Takde dalam pic; Suriya)

 

Nilah salah satu keistimewaan menyertai Shaklee bersama group Myliferia, di bawah naungan iReach. Ilmu dapat, anak-anak terjaga, ukhwah semakin berkembang. Memang best!

 

Sharing Is Caring, Caring Is Loving, Loving Is Everything

 

Naimah Wahab

SMS/WhatApps: 019 – 937 7380

Facebook: Naimah Wahab

Shaklee ID: 1001144

 

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

4 thoughts on “Kelas WOL iReach Yang Super Awesome

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge