• Putrajaya, Malaysia
  • July 15, 2024

Kalau dapat duit raya awal dari Shaklee, nak tak? Mesti ramai yang tengah menyusun kewangan menjelang Ramadan ni, kan? Sebabnya tak lama lagi nak naik sekolah, perbelanjaan keperluan sekolah bukan sedikit. Diikuti bulan depan nak raya pula.

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Duit-Raya-Awal-Daripada-Shaklee-Featured-Image-600x400.webp

 

KIM yang suami isteri bekerja ni pun memang beringat selalu nak berbelanja dalam situsi sekarang ni. Bukan apa, bila musim cuti sekolah, kalau bawa keluarga bercuti ataupun balik kampung, mesti akan ada peruntukan yang agak besar dari biasa.

 

Apatah lagi apabila diikuti pula perbelanjaan untuk persiapan memulakan penggal baharu persekolahan. Kemudian nak sambut raya lagi kan. Jadi kat sini, sekurang-kurangnya tiga kali perbelanjaan besar diperlukan secara berturut-turut. Kalau kos persekolahan RM200 ke RM300 untuk seorang anak, bayangkan jika ada empat ke lima orang anak yang bersekolah.

 

Menyentuh tentang persiapan raya cerita lain pula. Dengan baju raya yang biasanya sepasang dua seorang. Kelengkapan raya dan tak kurang juga kos untuk beraya di kampung khasnya kos pengangkutan serta kos-kos lain yang terlibat.

 

Kalau tiga ke empat perkara yang memerlukan perbelanjaan yang besar dalam waktu terdekat, memang boleh terduduk juga kita. Apatah lagi harga barang sekarang ni semuanya semakin mahal dari semasa ke semasa.

 

Best kan kalau ada sumber pendapatan lain yang boleh menampung perbelanjaan bulanan kita, ye tak? Sebenarnya projek menjelang Ramadan Dengan Set Puasa Shaklee ni boleh menjadi peluang nak jana duit raya awal dari Shaklee juga tau.

 

Dengan memperkenalkan Set Puasa Shaklee kepada orang lain, kita pun boleh dapat manfaat keuntungan bersama. Orang yang amalkan Set Puasa tersebut, InshaAllah dapat berpuasa dengan lebih bertenaga, kurang rasa lapar serta lebih sihat.

 

Sebenarnya peluang bisnes ni bukan tertumpu kepada Set Puasa Shaklee sahaja tau. Shaklee ni mempunyai tiga rangkaian utama produk iaitu vitamin, penjagaan kulit (skin care) dan penjagaan rumah (home care).

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Duit-Raya-Awal-Daripada-Shaklee-Kekayaan-Sebenar-Adalah-Kesihatan-400x400.jpg

 

Jadi, boleh pilih mana-mana produk yang kita nak kongsikan dengan orang lain. Paling senang nak yakinkan orang adalah dengan berkongsi tentang produk yang kita makan. Apatah lagi apabila kita sendiri dapat kesan baik hasil daripada konsisten mengamalkan produk tersebut.

 

Bukan sahaja tertumpu kepada produk, dengan berkongsi peluang bisnes Shaklee turut dapat membantu kita menjana duit raya awal daripada Shaklee tau. 

 

Apabila kita dapat kumpul duit raya awal daripada Shaklee, ianya bukan sahaja dapat meringankan beban kewangan, malah boleh menjana pendaptan berterusan. Syaratnya, kita perlu konsisten berkongsi kebaikan produk dan peluang bisnes yang Shaklee tawarkan.

 

Bagaimana Nak Duit Raya Awal Dari Shaklee?


Kalau nak tahu details tentang peluang nak dapatkan duit raya awal daripada Shaklee ni, segera hubungi KIM tau. KIM akan terangkan cara nak dapatlan duit raya awal daripada cabang peluang bisnes Shaklee atau Set Puasa Shaklee nanti. Nak tahu pasal set produk lain pun boleh.

 

This image has an empty alt attribute; its file name is Duit-Raya-Awal-Daripada-Shaklee-3C-3.jpg

 

Jom baca lagi tentang topik ni di blog sahabat KIM:

Dapat Duit Raya Awal Dari Shaklee by Ziana a.k.a Gee

 

Naimah Wahab (KIM)

https://bit.ly/TanyaKIM

#KIMThrive #projekmegablog #shakleethrive23 #shakleethriumph23 #pengedarshakleejenderam #pengedarshakleedengkil #pengedarshakleeputrajaya #pengedarshakleeseluruhmalaysia #shakleereadystock #KIMLegacy

Website – www.myliferia.my
YouTube – https://youtube.com/@myliferia2394
Page – https://bit.ly/40EWHlf
TT – tiktok.com/@naimahwahab
IG – https://www.instagram.com/naimahwahab/
Tweeter – https://bit.ly/3Yx3fR9

Author

Saya membawa misi ingin membantu seramai mungkin orang dalam diet sihat, kecantikan serta kesihatan seisi keluarga. Sihat tanpa dadah. Cegah penyakit sebelum datang atau melarat.

0 thoughts on “Duit Raya Awal Dari Shaklee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge